05 vasario 2009

Taaaaaigi

Taigi, šiandien vėl brūkštelėsiu ką nors. Pamaniau.
Baisiausia baimė, kuri sukosi mano galvoje prieš išvykstant buvo... KARŠTIS. Nežinojau kaip su juo susidorot. Bet baisiausia baimė pasirodo visai nėra tokia baisi. Bent jau gyvenant miesto gyvenimą. O miesto gyvenimas yra tai, kuomet tiesiog nardai iš vienos vėsinamos patalpos, į kitą. Ir taip visą dieną, tuomet į autobusą ir į namus, po didžiuliu ventiliatoriumi. Mano internetinis termometras rodo, kad dabar yra 32C. Išėjus į lauką pasijunti keistokai, kai rankos labai greit tampa kažkokios lipnios.
Štai vienas mano pažįstamas danas jau persišaldė su oro kondicionieriumi, namie. O aš (mana, čia rašau tau), nuo pat pirmos dienos stengiuosi su jais (kondicionieriais) elgtis atsargiai.
Kompiuterių klasėje, arba savotiškuose mano maldos namuose, kaip aš šią vietą imsiu vadinti, oras vėsinamas labai gausiai, mat, kai čia yra 25 įjungti kompiuteriai, plius 25 įjungti studentai, temperatūra tikrai pakyla. O kol kas, kai sėdžiu vienas, juokiuosi pats iš savęs, kai prieš eidamas į lauką nusiimu ilgarankovį drabužį, nes lauke šilčiau nei viduje.

6 komentarai:

PAUZAK rašė...

awesome! :D taip viskas idomiai skamba... vilioja kada nors nuvazoiuot pas tave i svecius. jei kartais pasitakytu tokia proga gal taip ir padarysiu, sugalvosim ka nors..

bah, neisivaizduoju kaip susitvarkyciau su tokiu nuolatiniu karshciu lauke. ka gi, sekmes tau prisitaikyti, zmogau.

baisiai idomu bus kai prasides tavo mosklai. gal ir apie tai kazka brukshtelsi kartas nuo karto, su kokiais pvz. butu unreal'as :)

ok, tiek.
vesios dienos, biciuli! :))
P.

Anonimiškas rašė...

Pratinkis prie karscio, nes tada lengviau ji pernest ten bus, juk ilgam tu ten :)

ruta rašė...

dziaugiuosi kad elgiesi atsakingai,kaipsekasi prisitaikyt prie laiko skirtumo?

Sepulture rašė...

blemba, ot fainaj, visada silta XD va mes cia sergam (net rasydama sunkiai koseju XD)

po to cia kai grisi, jei kadanors grisi, tai cia bus tau saaaalllllta :D

Anonimiškas rašė...

PauZak,as kartu jai ka XDDD salta jau Lietuvoj reik kur karsta.....

Anonimiškas rašė...

man labiausiai patiko fraze 25 ijungti kompiuteriai ir 25 IJUNGTI studentai :))