03 birželio 2009

Apie šiandien vakar ir rytoj

Visą laiką galvoju kaip čia parašyt ką įdomaus ir išvengt nuobodaus turinio. Iš esmės visos mano dienos nuobodžios, daug maž tokios pat.
Pastarosiom dienom svarstau apie ką noriu rašyt blogą ir toliau.
Po šalį nekeliauju, ko daryt ir nesiruošiu. Viskas sukasi apie kasdienį gyvenimą ir studijas, kurios mano laiko, kolkas ,vis dar gauna daugiau nei kitos veiklos. Panaršau internetą ir perskaitau naujienas apie žaidimus, žaidimų rinką, žaidėjų atsiliepimus.. Na ir, šiek tiek ko nors nesusijusio su žaidimais.
Apie maistą niekad per daug negalvojau, tiesiog valgau tam, kad skrandis piktai urgzdamas netrugdytų gyventi. Galiu visą savaitę valgyti tą pati dalyką. Na, nebandžiau, bet manau, kad galėčiau.


Užvakar, o gal vakar, susimaišė man tos dienos, visą naktį ir ryto pradžią praleidau spoksodamas į 60 hercų Logano monitorių. Visa laimė, kad dirbau tamsiame fone, tai kančios buvo mažesnės. Ryte keliavau į universitetą, kur susilaukiau kelių komplimentų apie žaviai raudonas akis ir vieno, kad kvepiu, kaip kava. Tuomet dar kokias tris, o gal daugiau, valandų praleidau stengdamasis sudėlioti gerą apšvietimą savo 3D scenai, kurią ir konstravau visą naktį. Vistik nepavyko išgauti norimo rezultato, nes net nežinojau ko noriu, o siekis "bet kas, tik, kad atrodytų gerai" niekad nepasiteisina. Galų gale pusėtinus rezultatus surašiau į kompaktą ir įdaviau dėstytojai. Dar vienas komentaras apie mano kerintį žvilgsnį. Prezentacija (kažkas panašaus į darbu gynimus) kitą antradienį. Tad turiu laiko sušviesti savo modelius naujai. Po to kelionė namo, pusryčiai/vakarienė/pietūs ir pramiegojau 12 valandų su drabužiais, paskui dar keturias be.

Liko pabaigti nepradėtą stalo žaidimo dizainą, suklijuoti dėžutę, kuriai medžiagų dar neturiu ir supaišyti užmaniojo piešimo (concept art) darbus. Šitų prezentacijos kitą trečiadienį.
Ne, aš nesiskundžiu, niekam ir niekad, čia tiesiog išsipasakojau.

O dabar papaskosiu ko noriu. Noriu alaus (kad gautum alaus čia reikia visai nemažai nukeliaut). Dar noriu paskaityt knygą. Praktiškai beveik bet ką, bet geriausi būtų pabaigti teoriją apie žaidimus arba koks romanas. Tiesiog skaityt ir galvot tik apie tai, apie ką skaitai. Dar norėčiau pažiūrėt gerą filmą. Štai, kad ir visa Žvaigždių karų epopėja arba Matricos trilogija būtų visai nieko. Norėčiau gero, storo, sultingo, viduje rausvo, jautienos kepsnio su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis, ooo taip.. Ir tada rūkytos dešros prie alaus.

Vienaip ar kitaip, čia mano blogas, tad rašyti jame galiu ką noriu. Darau tai jau šiek tiek daugiau nei metus. Skaitau kelis kitų žmonių blogus, tad praktiškai visuomet turiu galvoje klausimą, koks gi turėtų būt mano blogas. Vienok, jis turi būti mano, bet tuo pačiu turi būti patrauklus kitiems. Šį klausimą keliu ne vien savo tinklaraščiui bet ir visai savo veiklai, kuri reikalauja kūrybinės injekcijos - savo piešiniams, savo modeliams, savo žaidimams.

Netikėtai iškilo dar vienas egzistencinis klausimas. Ar kelionė į "geriausią pasaulyje darbą" taip pat turi būti geriausia pasaulyje?

Komentarų nėra: