10 liepos 2009

Šeštas mėnuo, woohoo!

Visi jau iki skausmo yra prisiteisinę, kad "geriau vėliau, nei niekad", bet ši frazė jau tokia apsurdiška, kad net naudoti jos nebesinori. Todėl teisintis ir nesiruošiu. Aš aiškiai žinojau, kad vyko Lietuvos tūkstantemčio minėjimas, bet nieko su tuo nesveikinau. Gal pasveiksinsiu kitą kart, po dar vieno tūkstančio metų.

Užtat mielai priimsiu sveikinimus, nes jau pradėjau skaičiuoti šeštą mėnėsį, kaip esu Malaizijoje. Per šią savaitę kilo daug minčių, prieštaringų ir nelabai, bet kolkas dar negaliu konkrečiai pasakyti patinka man čia ar ne. Žinoma, yra dalykų, kurie su manimi ir manyje visada. Štai, kad kaip niekad pasijutau, kad esu europietis, o taip pat lietuvis. Bet čia tik keli dalykai, konkretesnes išvadas dar reikia padaryti ir jos tikrai bus aprašytos. Ateityje.

Vakar padariau sau gan nebūdingą dalyką. Išsibasčiau po prekybos centrą. Paprastai tai priimu kaip prievolę, nes vieno iš mėgėmiausių malajietško laisvalaikio praleidimo būdo labai nemėgstu. Morališkai sunkiausia man yra pirkti drabužius. Slampinėti, žiūrinėti ir matuotis man atrodo labai kvaila, tad moterys niekad nesupranta šio mano nusistatymo. Nemanau, kad kada pasikeisiu šiuo atžvilgiu, bet bent jau neburbu, o verčiau palaukiu prie parduotuvės įėjimo ar palapčia nuslenku į koki knygyną arba filmų parduotuvę. Štai, kai paskutinį kartą pirkau marškinius, tai truko apie pusę minutės.
Bet visai mielai galiu paslampinėti po maisto produktų skyrių ir ištyrinėti pasiūlą. Štai atlikus tyrimą išsiaiškinau, kad delno dydžio krevetės, Malaizijoje, kainuoja mažiau už žalią jautienos kepsnį. Aptikau dvi gausybes nematytų žuvų ir kitokių jūros padarų. Įdomu ar skanu būtų kiaušinienė su bulvėmis ir krabais? Paprastai užsiimti kulinariniais eksperimentais vienam nėra ūpo, todėl labai nekantrauju, nes jau šio mėnėsio gale sulauksiu likimo draugų, studentų iš Lietuvos. Tikiu, kad gyventi barake taps kur kas smagiau o ir atsiras daugiau priežasčių vėl pasidomėti šia šalimi, kažką naujo kartu pamatyti. o taip pat ir parašyti.
Taip pat nekantrauju pradėti naują semestrą, mat visi dalykai, kurie laukia atrodo daug įdomesni, nei pirmojo semestro programa.
Lyg ir žadėjausi sau per šias atostogas padirbėti, bet iš to nieko nesigavo. Išėjo taip, kad per dienas skaitau, žiūriu filmus ar žaidžiu senus SEGA žaidimus.. Na, vienaip ar kitaip, teisinuosi sau, kad ir toje nieko neveikimo veikloje yra kažkas naudingo, taip pat kažką išmokstu.

5 komentarai:

Nosferatu rašė...

Visiems taip vasara eina. As irgi vis sakiau, oi ta, ana padarysiu. O viskas ka padariau - pora filmu pazejau ir pora nauju games isbandziau, visa kita - tinginiavimas vienaip ar kitaip

Sepulture rašė...

hahah as irgi nekenciu prekybcentriu (kancia gyventi prie akro, kai bet kokio suduko usireike ir reik eiti i ta baise vietaXD)
as tai irgi is akies perkuosi rubus:DDD manau, cia seip yra tokia zmoniu rusis, budinga abiem lytims. su vienu bernioku dirbau, kuris galedavo visas darbo valandas prasneketi apie naujauses batu madas ir tt XDDDDDDDDD

Unknown rašė...

Iš dalies tie prekybcentriai gerai, nes viską gali rast vienoje vietoje, jei žinai ko ieškai. Aš tik prieš laisvalaikio praleidimą juose nusistatęs.

Ichtija rašė...

Zinai kaip sakoma nesakyk op nepersokes griovio
Wa apatinis trikotazas irgi rubas >.<,jai "busimoji antra puse" tave ten nutemptu jai isrinkt ka nors "grazaus" XD ten prasidetum ilgai ilgai..... ^^...tai nepasakytum kaip tai erzina ^^

Sry uz akiplesikuma ^^

Unknown rašė...

God bless exceptions! :D