27 sausio 2010

Pavadiną sugalvosiu (sugalvojau!)

Tai štai, atrodo (man atrodo) kad aplinkui nieko per daug nevyksta, bet tai visai ne tiesa! Ogi vyksta ir tiek visko, kad oj oj oj. Nespėju nei laiškų atrašyti, nei skaipe pasėdėti.
Bet apie viską. Susiradau naują hobį ir tikiuosi, kad šis bus ilgalaikis, iki pat mano gyvenimo dienų pabaigos. Taigi, pradėjau siūti. Aha, aha, teisingai, bet dėl visų šventų pakartosiu dar kartą: pradėjau s i ū t i. Labiausiai man patinka s i ū t i odą. Ne, ne žmogaus, o gyvūno! Nebetrikdysiu ir pasakysiu, jog pagaliau pradėjau gaminti LARP'o kostiumą. Kas yra tas LARP, galite pasiskaityti va šičia. Trumpai sakant, tai gauja žmonių, kurie apsimeta visokiausiais tai fantasy padarais ir laksto po miškus, švaistydamiesi mediniais ginklais. Na, dar jie kalba pasakas ir įsivaizduoja, kad gyvena knygoje.

Sudalyvauti ir pradėti intensyviau domėtis larp, norėjau jau senokai, bet galimybės neleido. Tai koks egzaminas, tai žiūrėk į Malaiziją iškeliauji, va laiko ir nelieka. Bet pagaliau prisiruošiau susirasti tikrą hobį. Seniai jau žmonės šneką apie tuos hobius, o aš vis neturėjau jokio savojo. Rinkti pašto ženklus kažkaip nebemadinga, monetas renka šiaip visi kas netingi, o nuo to laiko, kai pradėjau mokytis žaidimų kūrimo amato, kompiuteris išvis tapo mano žmona. Tad nusprendžiau, kad visaverčiui gyvenimui reikia hobio, bent jau vieno, o dabar jau turiu du. Pirmasis hobis (kuriam taip pat, dėl minėtų priežasčių neturiu laiko) laukia manęs ir laukia pavasario. Tad dabar turiu du hobius. Kas dieną darausi laimingesnis ir laimingesnis :]

Ir dar vienas smagumynas laukia nuo penktadienio iki sekmadienio. Game Jam , kuriame sudalyvauti taip pat norėjau jau kokius metus. Šįmet nusprendžiau, kad kompetencija jau leidžia :] Reikalo esmė tame, jog renginiui registruojasi daug (tikėkimės, kad daug) žmonių, o tiksliau, net ne žmonių, o programuotojų, menininkų ir šiaip visokių kvankų, kurie paskui yra suskirstomi į komandas ir gauną temą, pagal kurią turi per savaitgalį sukalti veikiantį kompiuterinį žaidimą. Renginys vyksta pasauliniu mastu ir visi dalyviai varžosi dėl prizų.

Visus įspūdžius iš Game Jam ir savo siuvinių nuotraukas nuklosiu kitą kart, jau visai greitai. O kol kas, linkiu nesirgti (kaip dariau aš) ir patiems susirasti hobių. Beje, kitą savaitę jau tikriausiai šoksiu pavasario kvietimo šokį, kiek čia galima šaldytis, a?

Komentarų nėra: