28 sausio 2011

Kelios aktualijos ir tokia puikia diena, kad net nusprendžiau pasidalinti savo džiaugsmais su pasauliu. Bendras geros nuotaikos skaitiklis pastoviai balansuoja kažkur kiek žemiau nei maksimumas, bet aukščiau nei vidurys. Gal dėl to, kad žiema vėl grįžo? Dalinai taip, aišku, džiugu, kad galiu snieglenčiauti, bet kiek gaila, kad negaliu to daryti taip dažnai, kaip noriu. Na, be abejo prie to dar prisideda toks mažas žmogeliukas, kurį galiu vedžiotis už rankos ir kartu galim lankytis visokiose smagiose ir kultūringose vietose. Joo, kad ir ką būčiau sakęs anksčiau, bet kai susirandi porą, tai viskas pasidaro gražiau. Tokia nauja, papildomo optimizmo banga užlieja, dar vienas stimulas stengtis savo ir pasaulio vardan. Ir vis tik, tenka keisti kai kurias savo taisykles. Spėjau išmokti susigyventi su savimi vienu, o čia, paukšt, reikia dar į kito interesus atsižvelgti. Na, bet aš tikrai nesiskundžiu :] 

Mane bando gąsdinti gripais visokiais, bet aš netikiu ir manęs jie neima. Nors ryte pamatęs ana tokį vaizdą susimąstau kur mano imuniteto paslaptis. 


Matyt tame, jog valgau apelsinus ir cinamoną, geriu arbatos ir netikiu ligomis. Nežinau kaip būtų įmanoma tą "netikėjimą ligomis" sudėti į tabletes, bet tuomet finansine padėtimi nebesiskųsčiau niekad. 



Vėl kimbu į mokslus (pagaliau), ir galiu pasakyti, kad visai neprastai sekasi. Universitetas Anglijoje  kviečia atvykti į interviu, vadinasi sunkiausia dalis jau padaryta. O sunkiausia buvo užpildyti visus dokumentus :] Taip, apsisprendžiau vėl tęsti mokslus. Per vasarą padariau progreso, bet galiausiai priėjau išvadas, kad pora metų, kokioje tai įstaigoje, yra reikalinga. Manau, kad be didesnio streso pasibaigsiu žaidimų grafikos kūrimo studijas, o kartu galėsiu uždarbiauti ir gyventi nepriklausomai. Pavasariop, su kolega, keliausim užkariauti antrosios Lietuvos kontinento. Kokį pusmetį jau atsiskundžiau, kad noriu permainų ir nepriklausomybės, atėjo laikas pasiimti tas gėrybes. Jei kas turite naudingos informacijos apie potencialius darbus ir gyvenamąsias vietas, labai džiugiai išklausysiu. 





Truputį papaišau, bet, kaip visada, per mažai ir per prastai, kad pats būčiau patenkintas. Pradėjau nuosekliai lankyti vakarinį piešimą KDF'e, tad greitai tikiuosi įsivažiuoti ir pasidrožti rankas iki atitinkamo lygio. Nuėjęs į pirmą šio sezono piešimą prižadėjau, kad nepraleisiu nei vieno, atėjau antrą kart, o trečią praleidau.. 



Po biškutį krapštausi ir su 3D..


Paskutinis sausio savaitgalis tampa viena iš smagiausių ir intensyviausių metų dienų, nes, būtent šiandien, prasideda Global Game Jam, kuris, tradiciškai, vyksta ir mūsuose. Trumpai tariant, tai renginys, kurio metu į vienas patalpas sueina tie žmonės, kurie moka juokauti kompiuterių, fantastikos ir žaidimų temomis, bei šnekėti suprantama kalba apie nesuprantamus dalykus. Tuomet jie per dvi paras, praktiškai nuo nulio, sukuria kompiuterinius žaidimus, tarp kurių pasitaiko tikrų perliukų. Game Jam'as toks renginys, kuriame gali nebijoti eksperimentuoti ir rizikuoti, kurdamas žaidimą, nes būtent tam ten ir esi atėjęs. Asmeniškai man, vienas iš labiausiai patinkančių aspektų yra tai, jog visas darbas nudirbamas ant to karšto entuziazmo, nes viso projekto išpildymo laikas - dvi paros. 

Over and out. 

Komentarų nėra: