15 gruodžio 2008

Kas geresnio mūsų laukia..

Na, ekonomikoje nieko gero nebus, studentų gyvenimas prastėja.. Bet ne apie tai.

Vakar vyko Spike Video Games Awards. Laukiau pusę nakties, bet taip ir nesulaukęs užmigau. Nuodėmė man už tai, eisiu keliais pragaran. Visgi, šiandien pasauliui nušvito ne vienas puikiai atrodantis projektas, tad plačiau apie tai.




Mafiozo gyvenimas mus baisiausiai sudomino po Krikštatėvio, na, bent jau vyresniąją kartą, bet ne ką mažesnį įspūdį padarė žaidimas Mafia: The City of Lost Heaven. Ilgai tylėję Illusion Softworks, arba labiau žinomi, kaip 2K, 2007 paleido gandą apie naujai kuriamą žaidimo tęsinį. Pagaliau sulaukėme pristatomojo žaidimo filmuko.
Sudomino tai, jog bus atskleista ir linksmoji mafiozų gyvenimo dalis, o ne vien kulkos, prekės ir kraujas. Galima spėti, kad žaidimas nestokos žiaurumo, nelegalių darbelių, bet ir sodraus humoro su ironijos prieskoniu. Veiksmas taip pat nukeltas tolyn, sveiki atvykę į rokenrolo laikmetį, ketvirtąjį dešimtmetį! Video čia.



Netgi labai sudominęs prrrrojektas. Pirma mintis žiūrint video buvo: ''su šituo puikiai susidorotų Capcom (Rezident Evill ir Devil May Cry)". Vis tik kyla klausimas ar pateiks EA kokybišką, pavadinimo vertą žaidimą, ar ne. Pirminiai vaizdai, pristatant Dantę užkabina, bet blykčiojantis game play truputi nugąsdina (ir ne iš gerosios pusės) Visi žino EA, kaip puikius sportininkus ir lenktyninkus. O nepriekaištingo statuso action RPG kūrime jie neturi. Belieka pasimelsti už žaidimą kuriančią komandą, nes užkabinus legendą ir jos tinkamai neišaukštinus, jiems tikrai grės tikras pragaras! Video čionais.



Šiaip, visi jau žino, kad gretimai išleidžiamas filmo ir žaidimo duetas yra nieko nertas. Arba vienas, arba kitas šlubčioja ir konvulsiškai velkasi iš paskos, kol geriau sukurtasis pameta savo išgamą brolį. Pavyzdžiui Šrekas II ar Transformeriai. Filmai neblogi, o štai žaidimai apverktini. Kaip bus dabar? Dar neaišku..

Terminator: Salvation

Žaidimas
Filmas

Watchmen

Žaidimas
Filmas

Komentarų nėra: