16 gruodžio 2008

Viso gero Lietuva, iki pasimatymo, mielieji..



Reikalas tas, kad, atrodo, sutikau vieną iš didžiausių savo svajonių. Studijas, kurios paklos man tiesų kelią į kompiuterinių žaidimų kūrimo pasaulį.
Viskas prasidėjo, kai lapkričio 17 dieną, games.lt puslapyje perskaičiau straipsnį, kuriame rašoma, kad Tarptautinis Limkokwing kūrybinių technologijų universitetas suteikia dešimčiai lietuvaičių progą baigti bakalaurą, trejų metų trukmės, su didžiule nuolaida. Tarp siūlomų specialybių buvo viena baisiai patraukusi dėmesį, vadinasi Games Art Development. Keleto dienų eigoje straipsnį perskaičiau bent keturis kartus, kol kažkas dingtelėjo.. Ir nusprendžiau, kad būtų šaunu važiuoti. Beje, kas dar neskaitė straipsnelio, pasakysiu jog veiksmas vyks Malaizijoje.
Žinoma, buvo laikas, kai gyvenau dvejonėse, bet kuo toliau, tuo vizija ryškėjo. Galutinai nusprendžiau supažindinęs su šia idėja artimiausius draugus ir tėvus. Nors momentas kada nubraukiau šalin visas abejones įvyko per meno istorijos paskaitą, kai sąsiuvinio kampe parašiau žodelį - važiuosiu.
Dokumentai jau beveik tvarkoje, šiandien gavau patvirtinimą, kad esu įtrauktas į studentų sąrašus. Taigi, kitų metų, sausio mėnesį teks apleisti savo tėvynę. Tiesa, nežinau kuriam laikui, nes grįžti namo savaitgaliui iš Malaizijos, tai ne tas pat, kaip šiaip grįžti namo savaitgaliui. Šis blogas taps viena iš didžiausių sąsajų su visais, ką palieku čia ir viskuo, ką atrasiu ten. Stengsiuosi kuo dažniau, įdomiau ir spalvingiau pateikti vieno, mažumėlę išprotėjusio lietuvio gyvenimą vienoje iš labiausiai pietryčių Aziją atspindinčių šalių. So stay tuned!

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

vau, sveikinu, tiesiog nerealiai pasisekė, ir šaunu, kad pasinaudojai pasitaikiusia proga. Juk tokios progos pasitaiko vieną kartą gyvenime.. Lauksiu tavo įrašų ir įspūdžių apie studijas ir gyvenimą Malaizijoje :)Kuo dažniau rašysi tuo geriau :d

Anonimiškas rašė...

O flask sveikinu,jetau net asara man ispaude,labai dzgiuosi,kad tau taip pasiseke,beje nuotrauku parvesk XD~