04 vasario 2009

"Internašional" mišrainė

2009 01 03 ~1:00pm

Nebežinau kiek kartų eidamas univere perkreipiau savo veidą šypsniu ir tyliai pasakiau sau: "aš čia mokysiuosi.." Gal kokius penkis.
Manau, kad jau galiu padaryti pirmines išvadas. Iš pažiūros, europiečiai ir amerikiečiai sudaro gal 15-20% bestudijuojančių.
Vakar susipažinau su savo fakulteto (multimedijos) vadovu. Jo vardas yra Piteris Penas. Na taip, iš tiesų, labai įdomus žmogus. Turint galvoje tai, kad atrodo tikrai ne kaip liaunasis Maiklo Džeksono fantazijų herojus. Bet labai šaunus vyrukas. Tai va, Lietuvoje turime tokį žodį "blatas", visi suprantam ką jis reiškia. Čia, "blato" terminas telpa tiesiog į savoką draugiškumas. Visu tuo norėjau pasakyti, kad dėstytojas davė savo numerį ir leido bet kada būti įleistam į pagrindinę mūsų darbo auditoriją, kurioje yra: 25 personaliniai kompiuteriai, 3 Xbox 360 kosolės, PS3, Nintendo Wii (neminiu visų nešiojamųjų žaislų) ir krūva žaidimų.

Nuo Flasko


Nuo Flasko


Nuo Flasko
Ar minėjau kaip noriu pradėti čia mokytis?..
Dar neturiu studento kortelės, tad internetą galiu pasiekti tik iš čia. Smalsumo dėlei, štai kokie greičiai: išorinis 400Mbps, vidinis 1.0Gbps. Ar minėjau kaip noriu pradėti čia mokytis?..

Šiandien dar planavau apvaikščioti nebūtas Limkokwing vietas. Savaitgalį galbūt patrauksiu į miestą.

Nuo Flasko


Nuo Flasko
Pietų metas.

Nuo Flasko


Nuo Flasko
Kelios ekspozicinės galerijos (daugiausiai propaganda, bet daug naudingų žinojimui dalykų).

Nuo Flasko
Šito pamatyti nesitikėjau. Prieš mane, čia išėjo kažkokius kursus viena mergina iš Lietuvos. Bet studentas pirmasis vistiek esu aš!
Ar minėjau kaip noriu čia mokytis?..

7 komentarai:

Sepulture rašė...

wow:D kul. sveikiju! smagu ir baltas pavydas:DDD

bet hohoho kokia sustra mergiote atstovavo mums :D fainaj

tai ka, daugeu lauxim ziniu:D

Anonimiškas rašė...

aaa nerealiai dziugu po tiek asaru malonu kad tau ten gerai :) stebesiu viska :) taip taip tu musu juk saunuolis ten :) you go boy :) m.k.

PAUZAK rašė...

idomu kas per aparaciukai ten stovi toj klasej. matau jog vindows sistemos.. galetu ekranai but didesni, jei jau su grafika turesit reikalu :| bet smegenai tai speju valina kankrietnai, hehe :)) kul!

Anonimiškas rašė...

ideali darbo aplinka vos ne kikvienam :)

Anonimiškas rašė...

UZDARIKYT MANE TOJE AUDITORIJOJE XDDD KOMPAI!!!!

Anonimiškas rašė...

Zodziu senesne tema bet nezinau kur cia berasyt nes tik siandi cia uzsukau :D Kokie vaizdai kaip viskas ten rysku spalvinga ne tai kaip Lietuvoj pilka uz lango :) Galop pamaciau kokia ten pasjus auditorija tai tikrai baltai uzpavydejau :) galetu ir VDU integruot koki Xbox 360 i pvz anglu igudziu tobulinima :D Zodziu sekmes sekmes sekmes :)Ziurek mokykis ir priversk visus tave palaikancius didziuotis :) Stebesim :)

Unknown rašė...

Patikrinu viską, laiks nuo laiko, nieks pro mano akis nepraslys :]
Jo, salygos super.
O dėl VDU, kas žino, kad kas kada nors ir pasistengs ten į kokią nors naujūjų medijų specialybę atboginti xboxą :]