04 vasario 2009

Keisti rytai

2009 01 02 ~9:00am.

Žinot, jau antras rytas, kai pabundu kažkokios slogios nuotaikos. Manau čia ir yra tas daiktas, kuris vadinasi namų nostalgija. Bet viskas ištirpsta, kai atsikeliu ir nužingsniuoju į balkoną, pamatau tą visą žalumą ir džiungles, kieme stovinčius Limkokwing autobusus, skraidžiojančius paukščius (beje, Malaizijoje, turbūt kaip ir visame likusiame pasaulyje pilna žvirblių. Vat grynai tokių pat, kaip pas mus, tik, kad čia, vargšeliai, perkarę kažkokie, sudžiuvę, bent jau po mano langais).
Sloguma visai išnyksta įlipus į autobusą. Kiek kartais ne daug žmogui reikia, ar ne? Manau, kad chroniška depresija negresia, o ir maniakinė šizofrenija jau nyksta.

Štai ką matau pro savo balkoną (keista, kad man neišeina padaryt nuotraukų gražesnių, nei realybė. Netgi atvirkščiai..)






Tos džiunglės dar turi savotiškai saldų kvapą.

Dabar parodysiu kaip gyvenu, man tik trečiąją savo gyvenimo dieną nusprendžiau, kad turiu laiko susidėti daiktus į spintą ir stalčius.



Mano kampas. Šviesai nedegant, kambarys kiek tamsokas, bet aš ten tik miegu ir laikau daiktus. Taigi, dėl o nepergyvenu.





Svetainė čia taip kažkodėl atrodo labai tamsi, bet taip nėra. Čia eksponuojamas televizorius. Man labiausiai patinka toks kanalas, kurio ženklas primena septynetą. Per reklamas skelbia, kad šis kanalas suteikia daug pramogų, o pramogos yra sveika.




Taigi, pametant, kažkada rašiau apie driežiuką? Šiandien išgirdau, kad kažkas savotiškai rėkia ir vėl pamačiau jį ant lubų. Maža to, šalia jo buvo dar vienas toks pat. Jie abu ne godzilos dydžio, ilgio apie 8cm, tai per daug ir nesibaiminau, bet labai greiti. Jau dvi dienos, kaip iš jų jokių žinių, gal išėjo?..

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

mantas sakė, kad nori į malaiziją ir nori rasti driežą namie, nes db geriausia, ką randa, tai voras vonioj :lol:

Unknown rašė...

LOL
Aš tai irgi norėčiau vorą rast. Kolkas tik maži, maži matosi. Ir skruzdės..