19 rugsėjo 2009

Atostogų aplaistymas sultimis


Tai vat, skaitosi, kad pradėjom atostogas, faktiškai..
Vakar, tiksliau penktadienio vakarą, po ilgos, betikslės ir (to betrūko) pasiutusiai lietingos dienos nusprendėm negyvai užsivalgyti arbūzu. Prekybcentryje, eilinį kartą, teko praeiti pro durijano vaisius, kurie baisiausiai smirda ir yra baisiausiai didelis vietinis delikatesas (jų paprastai neleidžia įsinešti į viežbučius ir taksi). Nieks nežino kodėl jie tokie populiarūs ir kodėl jie taip baisiai dvokia. Bet šito aš kažkodėl ir nenoriu sužinoti. Na, mes, valgydami kiaulieną vietiniams tikriausiai atrodytume tokie pat barbarai, kaip jie mums, kimštami tą dvėselėna atsiduodantį gelsvą vaisių.
Bet aš apie arbūzą šiandien. Išsirinkom patį, mūsų manymu, geriausią, bet ne patį gražiausią. Buvo ten toks vienas kaip iš žurnalo, bet Antanas sakė, kad tokie ant chemijos užauginti, nes per daug gražus. Tai, su savo ne labiausiai gražiausiu, bet natūraliu arbūzu patraukėm link kasų. Laiko iki autobuso turėjom gal valandą. Ir labai tikslingai jį praleidom eilėje..
Stovėdami, tarp prakeiksmų, svarstėm visokius rimtus dalykus. Pavyzdžiui, kad viena pardavėja iš mūsų maximos čia dirbtų greičiau už visas sudėjus. Ir išvis, kodėl penktadienio vakarą, kai eilių ilgis peržengia dešimt metrų, veikia tik trys iš dešimt kasų? Šita šalis dažnai neturi prasmės.
Dar sumąstėm, kad jei aš nuspręsčiau mesti tą arbūzą į žmones, tai kitą dieną laikraščiuose pasirodytu toks straipsnis :
''Vakar, 9:00pm, ******* prekybos centre du studentai, metė į žmones arbūzą. trys malajų tautybės asmenys žuvo vietoje, dar penki ligoninėje, nuo skeveldrų. Sulaikytieji studentai yra rusų tautybės, nors atkakliai teigė, kad yra europiečiai. Pareigūnai atliko detalesnį tyrimą, pasitelkę pasaulio atlasą ir patvirtino, kad kaltinamieji yra rusai, su padirbtais pasais iš neegzistuojančios valstybės."

Na ir pabaigai puotos vaizdinys.



Arbūzas, beje, buvo pasiutusiai skanus, tokių Lietuvoje dar neteko valgyti. Tai čia vienas iš tų nedidėlių pliusiukų (+ bananai +mango +papajos..),  dėl kurių čia galima gyventi :]

3 komentarai:

Captain LOLA rašė...

linksmai apie žiaurius linksmumus, ne taip? :D

Unknown rašė...

Realybė būna žiaurus dalykas...

Pegase rašė...

Osum.