21 rugsėjo 2009

Oficialumai

Taip, tai oficialu. Kas? Neapsimeskite, kad nepastebėjote laikrodūkščio viršuje, skaičiuojančio tas nelaimingas, skausmo ir ilgėsio pilnas valandas.. Vėlyvą gruodžio antrosios popietę, 5:40pm, būsiu namie. Bilietai jau mano e pašto dėžutėje, šiandien gan neįdomiai juos nusipirkau..
Pasigilinant į e pirkimus, tai mane apima šioks toks nepasitenkinimas. Pirkimo atžvilgiu esu tikras materialistas. Man daug smagiau nusipirkti daiktą ir neštis jį namo, rankose. O kuo toliau, tuo mažiau šio malonumo galima patirti. Kompiuterinius žaidimus ir filmus jau galima taip pat sėkmingai pirkti parduotuvėse ir internete. Beje, prognozuojama, kad e parduotuvės galiausiai nukonkuruos tikrąsias. Kiek gį trūksta iki to, kad paspaudęs penkis mygtukus laukčiau kol man kurjeris atneš pomidorus ir piena?
Iš čia vėl kyla dilema, nes neturiu pomėgio šlaistytis po prekybos centrus, kurių kiekis ir dydžiai vis auga ir auga. Tai kas geriau? Pirkti bulves internetu ar prekybos centre?
Bet jei kalba kyla apie drabužių ar kitų apčiuopiamų dalykų pirkimą internetu, tuomet jokių problemų. Skaitmeninė laikmena man vistiek kažką reiškia. Neužtenka žinoti, kad turi kelis gigabaitus savo terabaitiniame kietąjame diske. Noriu matyti apdulkėjusią dežutę ant lentynos. Taip, kaip mačiau muzikinius CD, taip kaip kažkada žmonės matė muzikines kasetes, taip, kaip kažkada matė vinilines plokšteles.
Teliko pusę semestro pabaigti.

2 komentarai:

ruta rašė...

siaip jau tos dienos ir valandos turetu buti laimingos,nes ju lieka vis maziau,nes jau astuoni menesiai tau uz nugaros,o liko tik du

Unknown rašė...

Ai, po atostogų dar dveji metai laimės lieka, tai visai negailu, kad tos dienos laikmatyje kuo greičiau prabėgtų :]