30 lapkričio 2009

Fako balius

Va taip va, semestro užbaigtuvių proga, gal prieš savaitę Games Dev dėstytojai suorganizavo balių. Idėja gimė vienam dėstytuvui, pasikiesti į savo namus krūvą geimerių (mūsų), bet vėliau tai peraugo į dizainerių, programerių ir dėstytojų vakarėlį. Tema buvo paprasta: "barbekiu". Toks renginiūkštis vyko pirmą kartą fakulteto istorijoje ir veikiausiai pirmą kartą pačiame universitete.




Viskas prasidėjo žaidimu "sutrypk priešo gyvybės taškus" arba tiesiog suminkyk oponento balioną. Pasidalinom į komadas po septynis žmones. Nepamenu kiek išėjo komandų, bet prasidėjus žaidimui pirmiausia buvo sutriuškinti dėstytojai. Gal ne dėl to, kad jie buvo tingesni, bet tiesiog visiem buvo smagiau pasivaikyti juos, o tik paskui šokti ant savų.
Taip laužėm standartus, kad geimeris yra nejudrus ir nepakelia net oro balionėlio.


Na, o vėliau, pagal visus papročius reikėjo pavalgyti.


Dar laužosi tie standartai, kad žaidimus studinti gali ir moka tik bičai.


Čia juokavau, kad man nepatinka, kaip jie paima baltą daiktą ir po kiek laiko paverčia jį juodu. Na žinot, kai žaidimus studina išvis kokie trys europiečiai, tai kultūrinė persvara dažnai būna ne mūsų naudai :]


Valgyti reikėjo ir dar.. ir dar... ir dar.. Panašiai kaip per didžiąsias mūsų šventes. Tiesa, buvo kažkos dalykas iš išvaizdos labai panašus į mūsų baltą mišrainę, bet skonis buvo visai nepanašus. Kirtom keptą jautieną, avieną, vištieną ir dar kalmarų buvo. Žinoma ir ryžių, makaronų ir indiškų saldumynų, kurie taip pat iš ryžių. Aa, tiesa, dar buvo toks dalykas kaip "sweet potato", arba saldi buvlė. Kiek užtruko kol man išaiškino, nes iš pradžių vis išgirsdavau "street potato". Aš, kaip didis bulvių mėgėjas, aišku, ragavau, skonis kaip morkos ir bulvės ir dar su cukrumi. Na, tai vistik sweet potato. 

 
Po baliaus prasidėjo visą naktį trukusi žaidimų sesija.

 




Kitoje kompiuterinėje tuo metu buvo žaidžiama "Dota". Visa Azija čystai pasinešus ant šito žaidimo. Tas click click click'inimas matyt jų kraujyje.


Va taip praėjo paskutinė savaitė universitete. Tokios semestro užbaigtuvės, tikiu, taps viso FMC fakulteto tradicija. Būtų mūsu valia, tai išmokytume juos, kaip reikia užbaigti mokslus, bet ai..

________________________________________________________

Išskrendam rytoj, popiet. Nežinau kaip čia jausti dabar. Atsispausdinau visus bilietus, betliko susidėt paskutinius daiktus ir nuplėšyt sieną..

Komentarų nėra: