14 kovo 2010

Apie viską, po truputį

Užbaigiau, užbaigiau, užbaigiau, pagaliau užbaigiau beveik mėnesio trukmės darbą fabrike. Taip, žinau, jog sakiau, kad niekad nebedirbsiu fabrike, nes, ale, menininkui nelygis, bet.. Bet buvo darbo ir gerai sumokėjo, tai teko nepasipuikuoti. Tas laikas, dirbant masinės gamybos aplinkoje, su proletariatais :] buvo labai sveika ir naudinga patirtis. Dėl to, jog dar kartą suprasčiau, jog toks darbas ne man ir.. Ir veikiausiai vėl suprasčiau, kad toks darbas ne man. Kas buvo tas, dabar, lai, mano gyvenimas grįžta į senesnes vėžes, kuriomis irgi tikiuosi per ilgai neriedėti. Čia galima banaliai pakartoti frazę, kad gyvenimas nestovi vietoje, bet kai kurie dar tą vežimą visaip stumdo, kad tas dar mažiau stovėtų, taigi paskui ir išeina visokios staigmenos ir tenka aiškintis ką ir kodėl darai.
Bet grįžtant prie tos nelemtos kasdienybės ir rutinos, kurią dauguma menkina, bet pasijunta tokie bejėgiai, kai jos nebelieka.. Nusprendžiau pradėti atostogas iš naujo, todėl kovo 11tą išvažiuojam keliom dienom pasnieglenčiaut į Latviją. Baisiai laukiu kol vėl užsiropštęs ant kalno galėsiu čiūžuoti žemyn, nes jau taip išmokau nusileist nei kart nenukritęs, tai smagumas tik prasideda, he he..
Viso to, aišku, nevyktų, jei manęs nebūtų pakvietę draugai, bet apie tai . Ta proga dar nusipirkau Jurgos albumą, kurio mp3 klausau jau kurį laiką ir pamačiau didžiulę neteisybę, mano, kaip vartotojo atžvilgiu. Aš visada muzikos klausau mp3 formatu, savo grotuve, kur bebūčiau, bet albume visos dainos užslėptos ir sukištos į spec grotuvą, iš kurio nieko net neįmanoma persikelti į kompiuterį. Net neabejoju, kad įmanoma muziką nuripinti ir konvertuoti į mp3 failus, bet nei žinau kaip, nei noriu tai aiškintis. Belieka parsisiūsti nelegalią albumo kopiją ir nusipirkti patį albumą, kurio, iš CD, greičiausiai, niekad ir neklausysiu, bet sąžinė bus rami. Teisybė tai ar neteisybė - nežinau. Manau, jog sumokėjęs už muziką, turiu teisę su ja žaisti kaip tik noriu, žinoma, nesidalinant kopijomis su kitais.
Dar gi aną dieną nusipirkau mažą tuntą knygų ir stalo žaidimą Smallword.


Apie knygas plačiau gal kitą kartą, kaip ir apie žaidimą, nes dar nespėjau išbandyti, bet jau greit teks :] Kad prisiviliotum draugus pažaisti reikia liepti jiems bėgti iš paskaitų ir dar prižadėti, kad paruoši maisto..

9 komentarai:

Dora rašė...

na, tai Naujieji kalnuose su mumis?

IoT rašė...

Labu,

"Nusprendžiau pradėti atostogas iš naujo, todėl kovo 11tą išvažiuojam keliom dienom pasnieglenčiaut į Latviją."

Tai buvai ar dar tik busi LV?Kokiu kalnu slidinėjot Riekstu?

Unknown rašė...

Dora, aštuonis kartus skaičiau savo įrašą, ieškojau kur čia rašiau apie naujuosius kalnuose, bet paskiau prisiminiau, kad rašiau ne pas save apie tai :D Aišku, būtų labai smagu, bet visiškai prižadėt kol kas dar negaliu :] Kai pradėsit užsisakinėt, tada jau žinosiu.

Airina, čia rašiau per du kartus tą įrašą, dėl to neatitikimai su datom. Pradėjau rašyt dar prieš kelionę, o papostinau vėliau. Buvom Milžkalnyje (jei gerai parašiau).

Dyaebl rašė...

OMG, flask, kai susimatysim, kad sita game pasijamtum, me wants to try!

Ichtija rašė...

Not u alone wanna try it Yyyyk XD

Unknown rašė...

Be problemų...

Unknown rašė...

Jiega..

IoT rašė...

Tavo nauji 'namai' jaukesni.(nykštys į viršu)

Unknown rašė...

:] (y)