08 birželio 2010

Jis vėl apie savo savaitgalį..

Oi, kiek visko vyksta, kad net nežinia nuo ko pradėti.
Pradėsiu nuo ketvirtadienio, nes tada važiavome į Vilniuje vykusį skaitmeninės tapybos workshopą.
Labai norėjau ten nuvažiuoti dėl kelių priežasčių. Nes norėjau pasilabinti su seniai matytais kolegomis, nes tai skaitmeninė tapyba ir, nes labai norėjau pabėgti nuo savo rutinos. Viskas pavyko šauniai. Ai, dar norėjau, šiaip, aplankyti sostinę. Teko pasitobulinti vairavimo įgūdžius Vilniaus gatvėse, pagelbėti renginį, kol radom trūkstamą projektorių ir pabėgioti per lietų, o va jau tik tada mus įleido ir leido pasižiūrėti didžital menų. Šiaip buvo tikrai fainai, turint mintyje tai, jog čia tik pirmas tokio tipo renginys, o chebra su užmojais, judėti toliau ir tobulėti :]
Kol kas nuotraukų ar šiaip feadback'o nėra, bet kai bus, papildysiu šitą įrašą nuorodomis.
(Jau atsirado: va šičia)
Ach, tiksliai, gi dar norėjau aplankyti Fluxus ministeriją , kur viskas ir vyko..

Po visko, kitą dieną, penktadienį, vakare išdūmiau į kaimą, ten už Ukmergės.. Dar prieš važiuojant išsikėliau sau tikslą, kad tai bus mano mini praktika. Tų vasaros praktikų buvo daug, dar daugiau piešinių per jas pripiešta ir gero laiko apturėta, todėl visada jas prisimenu teigiamai. Taigi, išėjo dviguba nauda, savaitgalį pakeičiau aplinką ir naudingai praleidau laiką. Štai kiek tai rezultato.


Kai grįžau ir nusprendžiau nupaveiksluoti savo veiklą, mano žvilgsnis buvo panašokas į Lakio, kuris išreiškia mintį: "...the hell is this?", arba tiesiog: "Nu ir ką čia per velnią pridarei, ą?".







Bet jau tikrai, blogas pradeda įgauti savaitgalinio poilsiavimo aprašymo tendenciją. Negerai, negerai...
Pas mus kaime, nors vienkiemyje, skirtingų šeimų (bet vienos giminės), namai stovi nuo 15, iki 200 metrų atstumu, visai žmonės nesikuklina jaustis, kad gyvena skirtingose provincijose, priklauso kitoks partijoms ir kitiems valsčiams. Ir kuklumo turi tiek, kad vieni kitus aplanko kartą per dvi dienas. Taip ir aš, pabėgau iš vieno kaimo iš iškeliavau per pievas į kitą. Ten radau giminių, kuriems nerūpėjo kad paišau sau per visą dieną, o dar ir pavalgyt pakvietė ir žolių arbata vaišino, kartu su sūriu ir medum.
Vat keistas dalykas, jei vėl apie poilsį, aš prisikroviau pieštukų, o tėtis su pusbroliu varžtų iš vamzdžių, tai statė savo prieplaukoje lieptą (prieplaukų yra keturios 400m spinduliu, po vieną kiekvienam kaimui). Kaip kas supranta poilsį, pagalvojau.


Greitu laiku laukia dar vienas svarbus dalykas, net ne dalykas, o visas didžiulis ir monstriškas DAAAIKTAS, ai E3, arba Electronic Entertainment Expo, arba E3, arba... Na, viskas ir taip aišku, kaip ir kiekvienas, kam nereikia spausti nuorodos, aš jau turiu sąrašą laukiamų dalykų ir naujienų, kurias seksiu. Tad trumpai:

Mafia II, nes nuo pirmosios Mafia dalies tapo madinga visiems skelbti, kad baisiai lauki antrosios. Gal dar dėl to, jog visada labiau palaikau AAA žaidimus, kuriamus europiečių..

Star Wars: The Old Republic, nes tai bus MMO, kūrį žaisiu. Nes esu Star Wars fanas. Nes daugiau priežasčių čia net nereikia.

Star Wars: The Force Unleashed II, nes priežastis paaiškinau kiek aukštėliau.

Project Natal, nes... Nes man įdomi įvykių atomazga, intriga buvo užkurta prieš metus, tada visi pasiskirstė į dvi stovyklas, vieni buvo optimistai, kiti pesimistai, na, buvo ir trečioji stovykla, pavadinkim ją dzindzilia stovyklą, nes jiems buvo dzin. Ar tai vienas iš tų dalykų, kurie kardinaliai pakeis žaidimų pasaulį? Kardinaliai - ne, pakeis, irgi ne, bet vis vien įdomu.

Nors paryškinau tik keturis pavadinimus, bet tai nereiškia, kad tuo ir baigiasi mano akiratis. Noriu sužinoti apie Fable III, apie Crysis II, Rage, Batman... Sąrašas tęsiasi, bet kiekviena bandelė turi turėti savo razinas.


Komentarų nėra: