24 birželio 2010

Mėnuo Juodaragis 2010 - Organizuojamės!

Pavadinimu lyg viską ir pasakiau.
Bet vistiek rasiu, ką pridėti, kitaip ir nebūna. Kai lankiausi MJR prieš dvejus metus, likau su labai smagiais prisiminimais. Praeitais metais nebuvau, nes gyvenau kitoje pasaulio pusėje ir tuo metu buvo labai gaila.
Bet šįmet turiu rimtų ambicijų nuvažiuoti ir pasibūti vėl. Beje, prie mano kūno dar prisegta medžiaginė renginio apyrankė, kuriai greit sukaks dveji metai. Net juokinga, kiek nuotykių buvo man dėl jos kilę.

Renginio, kuris vyks rugpjūčio 27-29 dienomis, programą pradėsim jau išvažiuodami iš Kauno, susipakavę į mano mėlynąjį padangių pegasą!


Planuojamas ekipažas penki žmonės. Prasitarsiu, kad dar turim porą laisvų vietų, tad norintys žinot pas ką kreiptis. Reikės sukurpti tik trumpą motyvacinį laiškiuką ir užpildyti kelis lapus popierinių formų..


Nuvykę susikursim stovyklavietę, kažką panašaus į tokią, o viskas, kas bus toliau.. Na, kaip sako, kad laikas parodys. Daug visokiausių koncertų ir turiningų renginių. Jau turiu galvoje kelis laužo receptus, kuriuos tikrai išbandysiu, jau neminint laužo arbatos.
Trūks, plyš, bet šiemet tikrai ten nuvažiuosiu.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O tai pratesimas bus?

Unknown rašė...

Pratęsimas jau įvyko :]