11 liepos 2011

Formatting SIMAUSKAS (I:)

Skaitinėjau žaidimo apžvalgą, kai akys slystelėjo žemyn, kur, užduočių juostoje buvo parašyta, kad vyksta mano atmintinės formatavimas. Formatting SIMAUSKAS (I:), užsimaniau, kad kas taip padarytų man. Pastarasis mėnesis buvo kiek išprotėjęs, dėl didelio darbo tempo. Fizinio poilsio būdavo maždaug 5 - 6 valandos per parą ir viena diena per savaitę. Aišku, išmokau daug visokių įdomybių, antai, kaip padaryti skanią ir teisingą latte ir kuo mocha skiriasi nuo macciato. Na, praktikos dar tikrai reikia, bet jau gaunasi tokie spontaniški piešinėliai, išplaktą pieną bepilant į kavą.

Beje, dabar dirbu kavinėje, kuri įsikūrusi parodų rūmuose.



Maždaug toks vaizdas atsiveria, kai tik pakeli akis nuo stalų, puodelių, lėkščių, maisto ir kito darbo. Maždaug toks vaizdas, kai vyksta koks renginys ir esi prakeiktai užimtas, jog net pamiršti, karts nuo karto, atsigerti vandens. Bet, žinoma, niekad nepamiršti pasiurbčioti kavos.
Šitas darbas, nors kartais ir paverkšlenu, man tikras išsigelbėjimas ir už jį dėkoju Eglei. Ačiū. Kadangi rugpjūčio pradžioje kraustysiuosi į Norwich'ą, man mirtinai pravers tokia patirtis, ieškant naujo darbo, plius, ilgi darbadieniai duoda uždirbti ir nepalieka laiko išleisti.

Bet pasidarė sunku. Nuskambėsiu kiek pasipūtėliškai, bet tokie darbai man atrodo laiko švaistymas. Po dienos nebelieka jėgų kūrybai ir savarankiškoms studijoms, kurias laikau mirtinai būtinu ir savo ateičiai reikalingu dalyku. Įmanoma grįžus kažką krapštinėti, paišinėti, bet visai ne tas, kuomet širdžiai malonia veikla pradedi užsiiminėti nuo ryto. Turiu kelis sustabdytus projektus, kurių niekaip negaliu damušti ir tai kiek erzina.

Savaitgalius praleidžiam kartu su Laura, kuri taip pat pasidarė darboholikė ir man dabar jau tenka ją prikalbinti, kad pasiimtų išeiginę..
Juo, per pora mėnesių jau susikūriau kažkokį stabilumą, bet po kelių savaičių vėl teks nerti nežinion. Bet laukiu tos makliavos ir painiavos. Šią savaitę darbe ramu, tad savaitės viduryje važiuosiu į Norwich'ą ir bandysiu pasiausti po agentūras, kurios nuomoja butus. Idealiausias variantas būtų vieno kambario butas, vadinamasis Studio Flat, kur virtuvė ir miegamasis yra ta pati patalpa, arti miesto centro ir kainuoja apie 300 mėnesiui, be mokesčių.
Nežinau, o gal bijau pagalvoti, kaip ten man bus, kai reikės mokytis, dirbti ir mokėti nuomą, bei valgyti, bet, tikiu, kad susitvarkysiu. Bus smagu.

Tikrai praverstų tas formatting thingy..

5 komentarai:

PAUZAK rašė...

najs. turbut per tuos 2 men. uzdirbai tiek kiek as KOEI uzdirbdavau per puse metu :DD
smagu isgirst kazka is taves!

Unknown rašė...

Reiškias alus bus iš mano pusės, kai susimatysma :]

White Cube rašė...

O imanoma issinuomuoti uz 300 ir arti centro? O kas yra "arti centro"? Pirma zona? Antra zona?
As kiek ieskau, tai 2 zona normalesni studio flatai nuo 500-600 svaru per menesi prasideda...

Unknown rašė...

Na, viskas ką aš žinau apsiriboja tuo, ką galima rasti internete.
Kadangi paklausei, tai atsakysiu, kad, kiek man teko domėtis, už 300 svarų per mėnesį, nesu radęs studio flat, pirmoje Londono zonoje. Aišku, gyvenime visko pasitaiko.. Bet faktas kaip blynas, kad Londonas brangesnis, nei kiti Anglijos miestai.

PAUZAK rašė...

bah, baisiai idomu kaip susiklostys viskas. fainai kol kas rutuliuojas. laikom kumscius :)
alus - butinai. vos apsislifuosi ten, manau atvyksim aplankyti. pravesi kokia endidele ekskursija tuo paciu, po kokius tikrus smirdancius angliskus pub'us .)