15 rugsėjo 2008

Kasdieną po naują vieną

Vieną ką? Nežinau, pas kiekvieną individualiai tas vienetukas, kitoks ir skirtingas. Vieniem vinutė į karstą, kitiem dar kažkas.
O esmė tame (šio įrašo), kad prisižadejęs rašyt gerą ir informatyvų blog'ą to nedarau. Šiaip jau esu apsivertęs darbais, nors teiginys, kad vakarais vistik žaidžiu World of Warcraft galėtų ir prieštarauti mano žodžiams, jog esu labai labai užimtas. Papasakosiu kaip atrodo ir ką veikia labai labai užimti žmonės.
Taigi, LLUŽ (labai, labai užimti žmonės) namie paprastai nevalgo, išskyrus retus atvėjus, kai aptinka grobį (po ilgo nevalgymo bet koks valgomas dalykas būtent taip ir atrodo), paliktą kito žmogaus, iš vakaro ar ryto. LLUŽ dažniausiai maitinasi mieste, čeburėkiniais maisto paketais. Tai toks davinys, kuriame yra varškės, daugiau ar mažiau mėsos ir, sakykim, prieskonių. Geria pigią arbatą. Norint pajusti jos aromatą reikia susidėti bent tris pakelius. Jei LLUŽ nevalgė pusryčių, sotumo jausmui sukęlti jis į puodelį įsidės du šaukštelius cukraus, vietoje įprastinio vieno. Miega LLUŽ ne daugiau penkių valandų per parą. Laiką taupo miegodamas viešąjame transporte, ar auditorijoje. Na ir esminis LLUŽ bruožas yra tas, kad atėjęs į darbo vietą nedarbo dieną jis visviena gauna tiek veiklos, kad išėjęs namo vakare dar valandą gauna skambučius ir SMS, su klausimais ar jis dar neišėjo ir ar gali padaryti tą ar aną.

Komentarų nėra: