26 spalio 2008

mur.lt


Ar Jums kyla klausimas kas čia per mur? Pasistengsiu atsakyti, tiksliau sakant sumurkinti įrašą apie mūrą..
O prasidėjo viskas (pats baisiausiai nustebau, kai šiandien supratau kada), senokai, tiksli data yra 2006 06 06. Kai pakvietė mane jungtis į kažkokį, "tipo" kitokį pažinčių saitą. Ne, bent jau tada tokia buvo nuomonė. Ir išties, greit surpatau, kad mur.lt yra labai labai kitoks portalas. Lankiausi pirmąjame oficialiame meet'e, Kaune, rotušės aikštėje. Pamenu lijo, bet visvien buvo smagu :] Radosi pirmieji pažįstami ir draugai. Vėliau kai kurios pažintys prasiplėtė iki realių susitikimų ir dar geresnių draugų. Net dabar žingsiuodamas Kauno senamiesčio gatvėmis pastebiu kažkur jau matytus veidus, mintyse sau ištari: ,,mūras..", tyliai šypteli pats sau ir nukėblini toliau. Ehh, gal prieš metus su puse apleidau šią internetinę bendruomenę, kurios viduje buvo visko. Ilgą laiką portalas buvo uždaras pasauliui, likusiam už geltonų sienų, tai buvo lyg tos mažytės utopijos savisaugos priemonė..
Padėjo ji ar ne, ne man spręsti, užsukdavau ten retkarčiais, bet tą žavingą M raidelę matydavau kasdien, prisėdęs prie interneto. O dabar mūras tapo vėl atviras, surengtas negti atgimimo balius. Kažkaip nudžiugo mano širdis tai supratus. Net pats negaliu įvardinti kodėl.
Taigi, sveikinu mur.lt vėl grįžus į gyvenimą, linkiu kuo didžiausios sėkmės! Ir jei šie katinai ką nors sudomins, jei iki šiol gyvenote ne taip, kaip visi, manote, kad turite keistenybių, pvz gerti arbatą mėnesienoje, ant skardinio stogo jums atrodo normalu, prašom. Manau, kad Jūsų ten lauks.

9 komentarai:

Ev elina rašė...

Labutis! Aš esu tokia panelė, baisingai susidomėjus. Palieku savo kontaktą ir laukiu kada susisieksi su manimi ;> ne.as.o.tu@gmail.com

Unknown rašė...

Labas, ir kuo gi tamsta susidomėjus esi?

Ev elina rašė...

Galvojau, jog susisieksi būtent per gmailą, bet nieko tokio, svarbiausia, kad atrašei nors čia, nes daugelis ignoruoja. Tikriauiai ir tu igniruosi, kai sužinosi kas mane domina ;D aišku, kad mane domina dalykai susiję su šia tema, ar nors kiek pagelbėsi? ;>

Ev elina rašė...

Na ir klaidų privėliau, ups ;D

Unknown rašė...

Spėju, tuomet, kad į mur.lt nori patekti?
Deja, net neįsivaizduoju kaip tai galima padaryti, nes registracija jau seniai uždaryta ir niekas nedaro niekam išimčių.

Evelina rašė...

Bet juk pats esi mur.lt? Gal turi pažįstamų kurie padovanotų ar parduotų anketą? ;/

Unknown rašė...

Nesu labai aktyvus narys ir tikrai neįsivaizduoju kas norėtų ar galėtų perduoti anketą.
Beje tai draudžiama.
Mačiau vyksta diskusija apie registracijos atidarymą, gal vieną dieną ims ir atsivers tos durys.

Bet juk ten nieko stebuklingo nėra, gyvenimas gražiausias kai lauke būni :]

Ev elina rašė...

Ne visada gyvenimas gražiausias kada lauke būni, tuo esu įsitikinusi. Kaip tave rasti feisbuke?

Unknown rašė...

Na, dešinėje pusėje, yra mažas paveikslėlis sakantis "Facebook", greičiausiai būtų paspaudus ant jo.