27 vasario 2009

Paivairinimai

Smagu, kad Linkokwinge dažnai vyksta kas nors įdomaus. Štai, kad ir praeitą savaitę įvykusi kelionė į animacijos apdovanojimus. Čia dažnai galima sulaukti įvairiausių pasirodymų, kuriuose dalyvauja patys studentai arba kviestiniai svečiai. Štai šiandien vyksta sklandymo aparatų konkursas. Dag nesudomėjau, bet mačiau visą savaitę prie iš medžio ir popieriaus gaminamų sklandytuvų plušančius žmones. Gal tai pirmoji specialybinė užduotis?.. Taigi, dabar jie visi rungiasi.


Sklandytuvai leidžiami iš antro aukšto. Lietuviškai būtų trečio, bet pirmasis aukštas vadinamas tiesiog "groud".

Vedėjai kaip visada, nestokoja humoro jausmo ir skardaus balso.




Daaaug skaudžių nesėkmių, jei žmonės už tai gautų įvertinimus, mažai kas baigtų universitetą.


Viskas vyksta po mūsų langais. Žmonės dažnai praeina pro kompiutrinę, žiūrėdami lyg į zoosodą. Nenuostabu, juk geimeriai yra viena iš labiausiai dėmėsį ir ,drįstu ištarti, pavydą kelianti žmonių rūšis. Aktyvūs daugiausiai naktinis, bet savo aktyvumą išreiškia tik pasiutusiai greit judindami pirštus. Karts nuo karto pratrūkdami isteriškai kvatoti ar keiktis. Kalba tik savo genčiai būdinga kalba. Pavyzdžiui: "hah lol pwnd noob" (vert: ha (garsus juokas) nudėjau nevykėlį). Veikaisiai todėl čia juos laiko izoliuotus, jiems puikiai pritaikytoje jų natūralioje aplinkoje, kad galėtų tyrinėti.

Na, o taip mes matome išorinį, bjaurų, nieko nesuprantantį apie nieką, pasaulį. Ir čia esame saugūs!

Sam is out!

3 komentarai:

PAUZAK rašė...

prikolnai... foto labai patikoi. dfainos patalpos ten visur. idomiai :|

Anonimiškas rašė...

Galvojau numirsiu Juokais iš "Kalba tik savo genčiai būdinga kalba. Pavyzdžiui: "hah lol pwnd noob" (vert: ha (garsus juokas) nudėjau nevykėlį)." :D:D:D:D

Unknown rašė...

Dar baisiau, kai kalba kokia kinu ar malajieciu kalba. Nei veilnio nekertu tada :DD