19 kovo 2009

Ramiai tyvuliuoja

Sveiki, tautiečiai.
Protingom programom pasinaudojus, pateiksiu trumpą statistiką. Per dešimt dienų mano blogas sulaukė 102 apsilankymų, tai reiškia, kad kasdien, vidutiniškai dvidešimt žmonių tikrina ar aš dar gyvas ir ar nebrūkštelėjau internetinio žodio. Ačiū už tai ir tikiuosi, kad visi darysite viską, kas Jūsų valioje, kad tik skaitytojų skaičius taptų dar didesnis.
Šiuo metu gyvenu (pseudonimu flasko) penktame tarptautinio google puslapyje. Lietuviškame google, žinoma, pirmąjame. Tikiuosi, kad su laiku ir šitai keisis į pliusą. O dabar, vėl atiduodu virtualiąjam pasauliui savo esybę ir nuogas (perdėtai litertūriškai) krentu prieš jus, iš žydrojo vaizduoklio. Na, gal ne nuogas, bent jau su romėniška toga.


Atrodo, kad jau spėjau pajusti rutiną. Nors ji toli gražu nėra man kažkokia nepriimtina ir nuobodi. Ir vėl nieko naujo pasakyt negaliu.
Keliuosi 7:30, dušas, dantų pasta, drabužiai ir į autobusą. Pusryčiai univere, paskaitos, kiek laiko turiu vėliau, gyvenu internete, važiuoju namo ir paišau. Kartais paįvairinimui pasižiūrau TV. Turiu kelis mėgstamus serialus. Vieną rodė ir pas mus, vadinasi Deksteris. Rodė ir pas mus. Kitas, labiau mėgstamas- Merlinas. Britų serialas apie žymiojo burtininko Merlino jaunystę. Kiekvieną penktadienio naktį rodo kokį tai Holivudinį filmą.. Va keista, kai namuose nieko neturi (mano buitis telpa į peilį, puodelį ir šaukštelį ir čia be bajerio), paprasčiausi dalykai vėl įgauna prasmę. Kad ir tas pats televizorius.
Rūpėsčių kaip ir neužtikta, skrandis pilnas, pieštukų ir popieriaus neseniai nusipirkau. Tad kelios nuotraukos iš mano aplinkos.



Limkokwinge yra garso įrašų ir muzikos studija. Čia repetuoja ir savo dainas įrašinėja choras ir dirba Sound and Music studentai. Ir šiaip žmonės daro tai, ką turėtų daryti garso įrašų studijoje.

Praeitą šeštadienį, Games Lab (mūsų kiečiausioje visame univere auditorijoje), vyko žaidimo Left 4 Dead turnyras. Keturios komandos po keturis žmones (vienoje iš jų buvau ir aš), kelias valandas kalėsi, šaudėsi, džiūgavo ir keiksnojosi. Tris komandas sudarė studentai, o ketvirtąją mūsų dėstytojai, tad žaidimas tikrai buvo smagus. Taškant virtualų dėstytojo kraują užplūsta geros emocijos. Bet ir jie ne iš dangaus nukritę, mūsų komandai pakrovė malkų. Gal jau kažkada minėjau, kad neseniai įkurtas pirmasis žaidimų klubas. Kolkas tik vieną ar du kartus vyko susitikimai, yra minimalus nario mokėstis. Klube bus ne vien žaidžiama, vėliau planuojamos rimtesnės diskusijos tarp studentų, paišybos konkursai ir užduotys ir kita naudinga veikla.


Užmačiau dideliausią auditoriją, buvo užrašyta, kad piešimo klasė. Pamaniau, kad būtų įdomu piešti savo dydžio geometrinę konstrukciją, 100 kvadratinių metrų erdvėje. Bet, visa tai jau praeitis. Čia daugiausia triūsia tie, kad mokosi "pagrindų", arba "foundation". Tai metus trunkantys kursai, žmonėms, tik baigusiems mokyklą ir norintiems mokytis meninių specialybių. Aš, tuo tarpu , su savo šešerių metų dailės gimnazijos ir pusantrų akademijos, bagažu, praleidau šį kursą ir neturiu jokių problemų. Vaje, vaje, koks gi aš šaunus ar ne? Žandukai net nuraudo..



Šiek tiek atvirų erdvių..

Nu, nes prašė.. Kitaip nebūčiau to daręs..

Beje, sulaukėm dviejų panikių iš gimtosios žemės, šiandie, matomai, pažindintis bandysim.
Beje 2, pamąsčiau, gal kam būtų įdomu ir naudinga, jei pamažu aprašyčiau visus dalykus, kurios čia galima mokytis. Laukiu komentarų ir pasiūlymų šia tema.

Beje 3. Mano adresas, jei kam prireiks.

Management Office, Ground Floor, Tover A
Desaria Villa Condominium
No. 1, Jalan Desaria, Batu 18 Sungai Rasau
Kg. Pulau Merati
47120 Puchong, Selangor D.E. Malaysia

Taip, taip, toks ilgas. Jei kas sugalvos siūsto lašinius ar maistą, praneškit prieš tai emailu, nes viskas suplaukia į vieną ofisą, į kūri tikrinti laiškų aš kasdien nevaikštau.

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Ale tu toks jaunas atrodai be usu... =)

Audra rašė...

O va prasau, taip ir galvojom, kad tave si ryta autobuse matem :) (na is nuotraukos dabar jau viskas aisku) :) bet kadangi klausei ausinuko ir negirdejai musu lietuvisku tauskalu tai mes ir nelindom labai :)
Sorry vakar netiketai i KL po darbo vaziavom, tai truputi velai grizom.
Gal siandien pietu?

Unknown rašė...

Tai jau papietavom.
Eh, praleidau lietuviškus plepalus autobuse.. :[

Anonimiškas rašė...

ale va kaip sustrai rodo naujausius serialus tokiame atokiame kampe (ok, egoeurocentristinis poziuris) nes mes vis tiek atsilike ir ziuram per tube(kol jo dr neuzdare) :DDDDD

sepulture

Anonimiškas rašė...

priviet simai, karlas riedutininkas, jei pameni toki...idomiai gyveni ir pavydziu sito mokintis :) galeciau ten dirbtis zaidimu testuotoju:) arba siaip geiminti :D giedrius sako labas :)

Unknown rašė...

Sveiks, Karoliunai, aisku, kad pamenu. Matai, kai sukursiu savo zaidimu imperija Lietuvoj, tai testuotojus tik ir rinksiu is pazistamu.
So u'r in my list :]
Ir Giedriui sakau labas!

Anonimiškas rašė...

mm na ka žiu smagiai gyveni. tiksliau pataikei ten kur tau ir reikia :D (cia turejo nuskambeti, lyg taves netruktu). beja Simukai, su gimtadieniu :) apkabinu stipriai stipriai, kad net žarnos ištykštų. mua
tikiuosi ne daug aušru turi :D ir žinai kuri :D

Unknown rašė...

Net žarnos, aww, kaip fainai :]
Žinok turiu kelias, bet tik vienintėlė taip apakabint sugebetų. Brūkštelk man į mailą kelis žodelius, nes jau kuris laikas vis ruošiaus tavo adreso medžioklę skelbt, bet tai tas, tai anas (ištikro tai užuomarša tiesiog)..

Orodreth rašė...

Lašinius fasuot, ar pašutusius mėgsti? :D

Unknown rašė...

Tai spirgus geriau siūst tokiu atvėju :D