05 gegužės 2009

Mokyklinė ekskursija

Apturėjom nesenu laiku ekskursiją. Ir ne bet kur, į zoologijos sodą (o visai norėčiau), o į stalo žaidimų fabrikėlį. Kadangi viena iš pirmojo semestro užduočių yra sukurti stalo žaidimą, taigi - naudinga. Fabrikėlis nedidėlis, teisingiau sakant, surinkimo cechas. Viduje pluša saujalė indų darbininkių ir vienas kitas vyrukas. Paradui vadovauja kinas.
Taigi, ši kompanija "SPM" (S.... P.... Malaysia), pirmoji Malaizijoje pradėjo užsiimti tuo, kuo užsiema - stalo žaidimais. Pirmieji projektai buvo tiesiog kitų kompanijų žinomi žaidimai, bet pritaikyti Malaizijos rinkai. Įvesta malajų kalba, šiek tiek modifikuotos taisyklės. Vėliau sekė eilė tradicinių indų ir malaijų žaidimų perdirbinių. Visiškai nuo nulio sutverto savo mintim ir jėgom žaidimo kaip ir neparodė, tuo metu vietoje turėjo vien modifikacijas ir t.t. Bet, ši kompanija bendradarbiauja su mūsų universitetu ir vieną dieną tikisi išleisti ne vieną, studžių sukurptą produktą.

Vienas iš cechų, kur iš gabaliukų surenkami žaidimai.

Visiem pasiūlė ir visi sutiko pabandyti įsijausti į tvėrėjų kailius. Man tuo metu sukilo šilti prisiminimai iš kito fabriko, tik anas iki soties pilnas šokolado. Kai kas paklausdavo, kodėl aš nieko nesurinkinėju, su šypsena atsakydavau, kad man jau teko dirbti fabrike. O dar ir kokiame, jūs net nepatikėtumėt!

Chebra buvo įsijautus, kaip niekad. Kadre mano grupiokai. Iš kairės: Kevinas ir Kailaš.

Ekskursijoj dalyvavo pirmo ir antro semestrų žaidimų dizaineriai, programuotojai ir grafiniai dizaineriai (šitie ne geimeriai, bet vistiek kažkuo ir jiems čia naudinga). Kadre vyrukas, kurio nepažįstu, per vidurį dėstytojas, vadinamas "Buzz", ir Rajanas.


Monopolis, tiksliau jo pusbrolis iš Malaizijos "Saidina", nors gal geriau skambėtų pusseserė. Labiausiai visų dėmėsį traukė kalnai pinigų ir trobėsių.



Na štai ir mes! Kadais, prieš išvykdamas, žadėjau savo grupiokų nuotrauką. Pradedant nuo manęs: Sam, Azrin, Suresh, Ramzey, Kevin (ragus statantis vyrukas iš vyresnio kurso, bet tai netrugdo visiem bendrauti draugiškai ir daryti nesamonių, juk vieno lizdo paukščiai), apačioje, Kailash, Husein ir Edvin.
Dar Kei fongas yra, toks linksmas kinas, bet už kadro, čia šiaip jo nuotraukos. O man visai pradėjo patikt rašyt ir dėt kitų nuotraukas. Tokia tad mano gauja. Vienų vardus rašiau, kitų pravardes, nes, kad lengviau įsidėmėt trumpiniais pradėjom vadintis..


Visi dienos dalyviai.. Tiek iš lauko.


Dabar iš vidaus. Pusdienį prasėdėjau po kondicionierium, jau jaučiu, kaip prie garklės kažkas kabinas, spruksiu laukan, ką suvalgyt ir namo. Pasidalint džiaugsmu turiu, kad randasi žmonių, kurie ketina atvažiuot čia mokytis, labai tokių visi laukiam. Jei pažįstat dar tokių, kurie norėtų, bet nedrįsta ar patys tokie esat, prašom nesilaužyt. Visada galit su manim pakontaktuot, čia ar kiber laišku. Pats laikas pradėt mąstyt link Malaizijos.


Trumpai apie aklausos rezultatus.

Dauguma skaitytojų pasisakė už tai, jog norėtų sulaukt daugiau nei vieno įrašo septynių dienų intervale.

-Stengsiuosi pabarškinti ką nuotaikingesnio tuomet, kuo dažniau. Juk nebūtinai turiu rašyt vien apie tai, ką aš veikiu, taip?


Kažkas užsimanė paveiksliukų daugiau.

-Pilnas google jums, va! Fotografuot nemoku dar kolkas. Bet pažiūrėsim..

Niekam neįdomi Malaizija.

-Tai gal išvis nustosiu rašyt apie tai, kas susije su ja, he, he?..


Taip, pat daugiau informacijos apie universitetą.

-Na, kaip sakau visad, klauskit asmeniškai, kas domina. Bet, prisipažinsiu, čia tikrai vyksta visko daugiau, nei parašau.

Kažkas nežino išvis ko nori.

-Šitie man labiausiai patiko.



Beje, karts nuo karto brūkšteli tai vienas, tai kitas ir pakrizena, kad bijo mano laiko suėst, todėl galvoja, kad "ai, geriau nerašysiu, ką aš čia, pamiršo jau mane turbūt". Žinokit į tinklaraštį keiktis nenoriu, bet tikrai knieti. Tad be jokių, blemba, laužymusi, kad man. Manot smagu įsijungus dėžutę rast du spamo laiškus ir vieną žinutę, kad kažkas facebook'e draugaut nori?...
Na gerai, šiandien tiek iš MANĘS.

Linkėjimai linkėjimiausi!

5 komentarai:

Orodreth rašė...

Yay! aš vienas tų kurie nežino ko nori! :D:D

Sepulture rašė...

nu va grazeuses is visu grupioku :DDDDD

Unknown rašė...

Tai kaipgi, as cia ne tik graziausias, dar koks pats paciausias :D

PAUZAK rašė...

foto super, ekskursija super, zmoes super, patirtis super.. super super super! :) smagus post'as!

Unknown rašė...

Cheers. Alaus tik trūko po visko :]