30 birželio 2009

Koščėjus išlindo iš savo bokšto

Taip, taip, neapsirikote, šiandien koščėjus Semionas Balčiunofskis nužengė iš savo olimpo ir vaikštinėjo Malaizijos žeme. Taip, taip..

Jau kokias tris savaites prasėdėjau barake, niekur iš šios zonos nesitraukdamas. Miegot eidavau paryčiais ir keldavausi kokią 2pm, o kuo toliau, tuo išvis vėliau. 4pm išlipęs iš lovos "palabindavau rytindavau" kaimynus, eidamas į dušą.
Nemaniau, kad kadanors man reikės tiek pastangų prisiversti nusipirkti maisto. Apsirengti tapo kančia. Pavirtau tikru namisėda, kuris, jei galėtų, visai neitu iš savo kambario. Na, visokia patirtis juk naudinga, ar ne?
Bet toks gyvenimo būdas ne šiaip sau užvaldė mane. Kaip juokaudavau: " gyvenu Lietuvos laiku" ir išties taip yra. Keliuosi tuomet, kai keliasi Lietuviai, einu miegot tada, kai jie eina miegot, nors Malaizijoje laikas pasislinkęs 5val prienkin, lyginant su pabaltiju, bet, kaip pats įsitikinau, man tai ne kliūtis :]
Iškiltų klausimas, tai koks gi velnias privertė mane net valandą laukti autobuso, kad galėčiau paprakaituoti lauke? Na, tiesiog baigėsi pinigai, o bankomato aplink nėr. Tempiau iki paskutinės dienos, kol kišenėj teliko trys pinigai, lygiai tiek užteko dviejų autobusų bilietams. Beje, vis graudenausi, kad čia nėr nuolaidų veltėdžiams studentams, bet užtat nusipirkęs, sakykim autobuso numeriu T 60 bilietą, juo gali naudotis visą dieną. Vairuotojas paduoda nemažą taloniuką, ant kurio išrašyta data ir (kaip nebūtų keista, ne autobuso numeris), vietovė, kur link autobusas važiuoja. Pirmą kart nusiperki talonščiką, antrą, trečia, penktą, kartą, jei tądien važiuoji to pačio numerio autobusu, užtenka parodyti bilietą.
Likusį mėnėsi planuoju taip pat prasėdėti barake. Man visai patinka toks chill būdas, nieko neveiki, skaipini, googlini, skaitai knygas visai liuks. Ir laikas slenka nepalyginamai lėtai. Mėgaujuosi privilegija, nieko neveikti, būtent taip!
Man vis kas pasigraudena/pasidžiaugia, kad prie 26C šilumos, vaikšto visi išdvesę ir šlapi, o aš, savo ruožtu atkertu, kad jau išmokau prie 30C gyventi, kaip koks dykumos driežas.
Beje, mano interneto tiekėjai čiulpia!!!

5 komentarai:

ramzas rašė...

panašiai ir aš gyvenu, bet turbųt mes apie tai jau skaipinom :]

Unknown rašė...

Jo, raštelk, pavalsim kokią filosofinę diskusiją apie tai, kad naktį geriau gyvent.

Sepulture rašė...

:DDDDDDD vaje, as tai laukiu nesulaukiu, kada baigsiu darba ir galesiu gventi naktimis:D

Captain LOLA rašė...

Paskutiniai žodžiai Epic :D:D

Ichtija rašė...

Joa neralus paskutinei zodzei-uzjauciu ^^