24 liepos 2009

Lietuviškai? Kaip reikalas!

Tai va, prasidėjo. O tiksliau baigėsi. Bet praeitam įraše sakiau, kas baigėsi, dabar pasakysiu kas prasidėjo, o gal geriau parodysiu.

Mano kambariokas Antanas. Kaip matom visas lietuviškas, prie mūsų pradėtos kaupti kolekcijos, antrą savo naujo gyvenimo dieną, bet mes jau jį įtikinom, kad Malaizija nėra svajonių šalis :]

Kažkaip nefotografavau puotos, kurią sukėlėm tryse, pradžios, tad rodau tik likučius (Mindaugas į nuotrauką nepakliuvo kolkas). Lašiniai, rūkyta dešra, alus, degtinė, juoda duona, kola.. Žodžiu, tikrai neprasčiau nei studentiškas balius KTU barake. Sėkmingai sulaistėm naujus ambasadorius ir pakrikštijom kambarį. Tuo pat nusprendėm ,kad fotelis ir kavos stalelis geriau tiks mūsų kambaryje, nei svetainėje. Neatrodo, kad kas būtų pasigedę kelių baldų, bet kaimynai jau tikriausiai įdomios nuomonės apie lietuvius, mat iš vakaro šaldytuvas buvo pilnas alaus, kurio ryte nebeliko, kaip ir fotelio su stalu.

Kadangi visą laiką informuoju apie tai, kad keičiu gyvenamą vietą (jau trečią kartą), ne išimtis ir dabar. Nuotraukoje Antano kampas. Kolkas tuštoka, bet reiks sienas daugiau padekoruot dekoratyviniais elementais.

Vaizde mano kampas. Ko tai rankos drebėjo mažumėlę.. Naujas butas yra gal už penkiolikos metrų nuo mano senojo. Privalumai tokie, kad dabar balkonas atsiveria ne į tiesiamą plentą, o į vidinį kiemą. Šiandien pusdienį taip ir prasėdėjom balkone nieko neveikdami. Pastebėjau, jog balkonai mano gyvenime pasidarė kažkoks įdomus akcentas, tikiuosi tai į gerą.

O iš manęs juokėsi chebra, kai sakiau, kad čia viską, kas matosi užgyvenau per tuos pusę metų (aišku, kad matosi ne viskas dar). Įdomiausia bus tuomet, kai reikės viską namo parsigabent, mat esu gan sentimentalistas, tad kiekvienas prikeverzotas lapelis turi svarbią reikšmę.
Fotografuojant kažkaip nesifokusavo labai.

Tad toliau leidžiam savo dienas, gan iš po lengvo taip. Dar liko sulaukt kelių veidų ir būsim pilnas komplektas cialam butui. Tik dar nežinau kaip su tuo bus, nes kraustytis dar kartą nenorėčiau greitu laiku.
Vienas iš blogiausių čionykščių bruožų yra tai, jog daugumos pirštai lenkti į save. Štai už tai, kad darbuotojas kompiuteryje sumaigė mygtukus ir mano vardą perkėlė iš vieno langelio, į kitą, gavau susimokėt šimtą vietinių.

Kitos naujienos, kad sudarėm trijų žmonių komandą, pavadinimu "Bananai", kurie šturmuos nokia konkursą, organizuojamą nokijos , mūsų universitete, kurio prizai yra pinigai ir nokijos. Žiūrėsim kaip seksis, aišku, jei daugiau niekad apie tai neužsiminsiu, vadinasi nepasisekė. O jei kas gero išeis, bus matyt ir čia.
A, dar apie kaimynus šiek tiek. Vienas studijuoja palukų dizainą, vardas skamba kaip angliškai tariant skaičių vienas. Kitas šiaip iš Saudo arabijos, architektas, vardo dar neišmokom, bet skundėsi, kad jam čia būna vėsoka. Dar vienas yra gan paslaptingas, matėm po vieną kartą, bet toks didesnis vyrukas, vardu Muchamedas, taip pat iš vidurio rytų. Rodos tiek čia žmonių gyvena, jei rasis daugiau, pranešiu.

9 komentarai:

PAUZAK rašė...

jegaaa... :)

Captain LOLA rašė...

Muchamedas... ar nebus čia užsislaptines Muchamedas Ali? :D

Unknown rašė...

Kažkaip pastebėčiau tokį dalyką iškart :]

Pegase rašė...

Eina sau. Lašiakai, arielka, alus, dešra... Trys broliai lietuviai. Manau, kad bus kūl. Pasijusi kaip lietuviškam barake, tik kad lauke kiek šilčiau negu pas mus. ;)

ramzas rašė...

blet, seni, arba fotkink su blicu arba užstatyk funkciją, kad pats fotkintų po poros sekundžių arba pastatyk kur nors jį, kad nejudėtų, bo tavo fotkės užp**** :]
suprantu, kad su blicu foto tampa plokščios ir neįdomios, bet jau geriau tokios, negu įsiliejęs vaizdelis nekoks !

Unknown rašė...

Nu, nepatika nežėk :D
O mano asmeninės priežastys dėl ko man rankos dreba ir bluras dedasi :D

Vilija rašė...

Ka tik parasiau zinute zemiau, bet cia gal geriau, dar karta paklausti, kodel man neatidaro Mindaugo blogo???

Unknown rašė...

Dar kartą parašysiu, kad nežinau :]

http://minde.wapct.lt/ va linkas. Gal tiekėjai ko neleidžia...

Vilija rašė...

Dabar jau veikia, turbut buvo laikinos problemos...
Dazniau rasykite, viskas laaabai idomu...