04 spalio 2009

Kas ten, aplink mane?

Menka paslaptis, kad lietuviai dažnumoj būna tokie žmonės, kuriems visokie kuriozai ir panašios linksmos nesamonės vaikšto įkandin. Neišimtis ir čia.
Jau tapo įprasta, kad kažkurią dienos dalį būni susinervinęs iki "negaliu", dėl kokių nors priežąsčiu (neveikiančio interneto),šiaip neveikiančio interneto ar dažniausiai dėl neveikiančio interneto. Bet kartais tiesiog užtenka pasidairyti aplinkui, norint pasitaisyti nuotaiką. Linsmybės ir apsurdas (kuris, jei nevaro į neviltį, taip pat linksmina), visada aplink mus. Sugebėjimas stebėti ir pastebėti visokiausius dalykus aplinkoje yra puikus jūsų kompaniojas, ieškant įkvėpimo, teisingo atsakymo ar tiesiog norit prasiblaškyti.


Štai, Prieš kelias savaites Antanas nusipirko šuklšedėžę, nes sakė, kad jam nusibodo viską mesti į kampą. Aš spėjau, kad jis vistiek viską mes į kampą ir kaip po stebėjimo laikotarpio, trukusio kelias savaites, pasitvirtino, kad mano empirinis spėjimas buvo teisingas. Aš tai iki šiol viską metu po lova ir bėdų nematau.




Mūsų bute gyvena penki vyriškos kilmės asmenys. Keturi iš jų naudojasi vienu dušu (vienas iš penketo turi dušą kambaryje). Nors sprendžiant iš to, kiek visko stovi ant lentynos, padaryčiau išvadą, kad šituo dušu naudojasi dvi merginos arba penki vyrukai ir viena mergina.



Toliau tęsiant ekskursiją pasisukam į dešinę, kur matom mažą staliuką. O čia.. O čia visko gerokai mažiau, nei buvo prieš savaitę. Anksčiau galėjau suskaičiuoti apie dvidešimt visokiausių, man nežinomos paskirties butelaičių ir flakonų. Visam šitam marazmui paaiškinas yra paprastas. Dušu naudojasi du žaidimų dizaineriai, vienas architektas ir vienas plaukų.. (dizaineris/stilistas), na, tiesiog vienas kirpėjas. O juk visi žino tą juokelį, ką padaryt sunkiausia, kai esi kirpėjas... Na, o arcitektas taipogi linkęs į "švelnumą".
Taip, kad mes jau turbūt ne kartą juos pagasdinom tokiais bajeriais, kaip iš vakaro pilnas alaus šaldytuvas lieka tuštutėlis ryte. Kirpėją bandėm maitinti rūkyta kiaulienos dešra, bet jis neatlaikė. Eh, tie musulmonai.. Manau, kad neverta jaudintis, jog terorizmo dėka musulmonai užvaldys pasaulį. Jie tiesiog neišgyvens, ten, kur gyvena kiti. Ir išvis, atrodo, kad visi linksmi dalykai vyksta tik vakaruose.

 

Jūsų ištikimasis korespondetas, dirbantis priedangoje, anti-žmogiškoje aplinkoje. Stebėkit, kaip rankų vertikalumas kertasi su plytelių kreivėmis, tuomet prasilenkia su durų masyvu, o apranga suderinta su fotokamera. Taip pat žvilgsnio kryptis tiesiogiai krypsta į išeities tašką, iš kurio išbraižius kreivę, išaiškinsine ką ir kodėl reiškia ta šukuosena. Sėkmės!



Čia gyvena vienas iš tų, mėsos ir alkoholio nesugandintų žmonių. Tai tegul jis ir lieka inside.



Nežinau kas, bet įtariu, kad kažkuris iš kaimynų dideliais kiekiasi perka sukneles. Kai surinksiu daugiau iformacijos, paskelbsiu tyrimo rezultatus. Aaa, prieš kelias savaites ant šito stalo, virtuvėje, gulėjo krūva plaukų suktukų, Matyt kirpėjas darė namų darbus :D Po atostogų pamatėm, kad jis nusikirpęs trumpai plaukus, tai vėl spėjom, kad darė namų darbus :D



O čia tai, kaip turi atrodyti tikras stalas. Iš naujo atradau vienakrtinių makaronų teikiamus privalumus.

a) nereikia per toli eiti nuo kopmiuterio.
b) mažai kainuoja.
c) mama negali priekaištauti, nes tai ir sriuba ir šiltas maistas, vienu metu!

Susiradau savo mėgstamą brand'ą, tai dabar bandau visus skonius. Kario ir grybų skoniai geri, vištienos tai šiek tiek atsibodęs. Dar liko jūros šlamšto skonis, nekrantrauju.

 

Dabar grįžtu į fantazijos šalį, kur galiu reprodukuoti žmones keliais mygtukų paspaudimais (einu daryt namų darbų).

Prieš kelias dienas išsiaiškinom, kad kompiuterinių žaidimų kūrėjo amatas tai visai tas pat, kas slaptojo agento profesija. Tai darbas dėl kurio ir žudytum ir mirtum pats :]

...


10 komentarų:

Unknown rašė...

Tai ką vyrai atvykote iš krepšinio šalies o į šiūkšliadėžę nepataikot?

Unknown rašė...

Čia šiaip driežas nuspardė butelius nuo stalo naktį. Ir apatinius bandė vogti iš stalčiaus.

Unknown rašė...

O kaip gyvena driežas? Nebadauja?

Unknown rašė...

Klausiau, sakė, kad normaliai. Kai labai nori valgyt eina į virtuvę, ten iki soties skruzdžių.

ruta rašė...

kazkoks tu man sukudes toj nuotraukoj.ar ligotas.ar pahcmielingas?

Unknown rašė...

Ruošiu vietą cepelinų ir kugelio dietai :]

PAUZAK rašė...

sukudai, bicas!! tau reikia merginos, ir padoraus maisto kas dien. susigadinsi sveikata, paklausyk gero draugo :)

tiesa, modeliuoti nera jau taip sudetinga. buvau apmokytas per 3 dienas (modeliavau ir texturavau plashtaka), dabar jau dirbu projektuose (modeliuoju viska). zinoma objektus kol kas dizaininu ir modeliuoju nedidelius, BET... kol kas. nesvarbu kad esu naujokas, bet bandom kelti ofiso lygi. tad prasedim vos ne visi virshvalandzius. toks jau tas game designer darbas

gaila tik kad pasherint negaliu nieko, o laisvo laiko kazka pasidaryti sau NERA VISISHKAI. laisvalaikiu po darbo stengiuosi GYVENTI. draugai, mergina, MAISTAS, pramogos.. bet kada nors dar sugrishiu manau.

laikykis biciuli! smagu kartas nuo karto kazka ish taves ishgirsti! viskas bus oukej!! palaikom fronta, zmogas. respektas!

sekmes tau ten visokeriopos .)

Anonimiškas rašė...

Koki ten virusa siunciate is Malaizijos, visi info saltiniai kriokia???...Kaip nuo jo apsisaugoti???

Unknown rašė...

PauZakai, padoraus maisto reikia kasdien, o merginos savaitgaliais :] su šituo sutinku!

Kas dėl modeliavimo, tai tikrai nėr per sunku ten. Tiesiog susivoki kas kaip darosi ir tada jau skill'sa kelti reik. Visos meninės žinios didžiai padeda, kai perlipi technine dalį.
Gal jum reik neeatinių darbuotojų ofiso lygiui kelt? :]
Kai pargrįšiu reiks ištaikyt kokią dieną ir susieit!!
Sėkmės, seni.


Pone Anonime, kas ten per virusai siaučia, o dar iš Malaizijos?
Mano žiniom kasdien ateina pasaulio pabaiga ir kasdien išleidžia virusus, kurie sudėda standžiuosius diskus ir kompiuterius paverčia žudikais. Bet jei taip butų, tai ar dar gyventume patys ir turėtume savo kompiuterius? :]

Anonimiškas rašė...

Tai tikra tiesa, kad apie virusa pranese (turiu omeny, kompiuterini, gaila vardo neisidemejau, nes ka tik buvau atsikeles)...Per BBC (pirmas)pranese, kiti (turbut?) kanalai atkartojo...bet... tiesa yra ta, kad apie virusa pranese, bet kad virusas egzistuoja, tai...??? tai ir klausiu, kokia ten padetis???