14 gruodžio 2009

Įspėjimas!

Na. Atrodo, kad šiais metais pagaliau sulauksim baltų Kalėdų. O aš jau ir negalėčiau prisimint tiksliai, kada tokios buvo. Bet dabar ne apie tai. Dabar apie tai. 
Niekad nebūčiau pagalvojęs, kad mano šeima gali būti tokie beširdžiai ir tokiam šalčiui esant išvaryti mane laukan, vesti šuns. Cieli -7. Aš tai gal ne iš kokios Grenlandijos grįžau. Bet aš vis tiek ne apie tai. 
Paprastai tvarka tokia, kad šunį vedu aš arba mano sesuo. Bet ji tai pastoviai tingi, todėl aš dažniau tuo užsiimu (lauku). Bet jei kartkarčiais užsimanom pasiginčyti, į pagalbą galima pasitelkti tėvus ir jų verdiktą. Tėtis visada motyvuoja tuo, kad sesuo visą dieną sėdi prie kompiuterio, todėl jai reikia išeiti laukan, o mama motyvuoja, kad aš visą dieną sėdžiu prie kompiuterio ir man reikia išeiti laukan. Na, jie abu nori mums gero, bet reikalo esmė nuo to nekinta. 
Man gali padėti tik kokie nors alpinisto drabužiai iš termo karinės medvilnės ar dar kokio velnio. Jau pradėjau vaikščioti ne su dvejomis poromis, o su trejomis poromis. Kojinių, kalbu apie kojines. 
Bet šiandien, vedžiodamas šunsnukį (taip, šiandien vedžiau aš, nes sesulė sakė, kad ves ryt ir poryt), sumąsčiau visai neblogą argumentą, kuris gali padėti man laimėti vakarinį ginčą. Kitą kartą, galiu parašyti į blogą ką nors gėdingo iš jos vaikystės ar įdėti mažos nuotrauką. Juk žinot, kaip tai gniuždo, kai esi paauglys. Maža to, padarysiu taip, kad tai perskaityti kuo daugiau jos pažįstamų. Viešuma yra puikus ginklas, o šeimyniniai ginčai kartais yra visai įdomus laiko praleidimas. 



So don't mess with me, little one! 


Čia vėžliukas, iš mano naujo projekčiuko. Nežinau ką čia galima daugiau papasakoti, tiesiog mokausi piešti vaikams. 

4 komentarai:

Eglė rašė...

Blyn Simai nu tu ir šlykštynė pasidarei toj savo Malaizijoj :D

IoT rašė...

Tai didelės meilės įrodimas tarp brolio ir sesers.Juk viską dėl jos padarytum.Pati turiu broli,tad jūsų situacija pažįstama... :D

Unknown rašė...

>:D

Captain LOLA rašė...

Velniop šeimos ginčus, mes norim daugiau vėžliukų :D:D