17 kovo 2010

Šiek tiek paišinių

Apie savo susidomėjimą LARPG (Live Action Role Playing Game) jau rašiau. Šiandien nusprendžiau parodyti šiokių tokių rezultatų. Kolei kas tai turiu kalną sukirptos odos, kurią vieną dieną paversiu į liemenę ir diržus, kuriuos reiks persijuosi per krūtinę ir pasikabinti ginklus ir visokius kitus reikaliukus.


Va taip turėtų atrodyti mano užmanymas (tas kairėj, kur labiau į žmogų panašus). Aišku, mintis kiek nusižiūrėta nuo raganiaus, bet aš turiu tam savų priežasčių, kurių dabar nepasakosiu. Kitą kartą.


Iš daugiau pabaigtų detalių turiu tik antpetį.


Čia, pakeliui dar gimė mintis, sukurti burtininko Elementalisto kostiumą. Ten iš spalvotų akmeniukų jo ant jo rankos susidarome įspūdį apie keturis elementus. Šis vyrukas kiek primena Assassins Creed veikėją ir.. Ir tam neturiu jokio pagrindo, tiesiog kapišonas ir balti atlapai jau tapo tam tikra klišė.


Įsivaizduokit mane, vidury miško, šitaip apsitaisiusį ir šaukiantį užkeikimą ar kokį tai prakeiksmą.. Žinau, šiurpai per kūną eina..


O čia mintis Elementalisto pirštinei. Toks ratukas su runom ant delno, o centre arba koks simbolis arba dar įdomiau būtų tiesiog skylė, kad magija tiesiai iš delno galėtų sklisti. Magiškųjų ženklų ir runų specialistai, nepykit, nes ten paišiau belenką, kas ant minties užėjo, tikiuosi neparašiau kokio keiksmo..
Visa ta kostiumo gamyba ir vėliau personažo atžaidinėjimas man atrodo pasiutusiai smagiai ir įdomiai. Jau seniai seniai mėgstu fantasy o ir mano, kaip žaidimų dailininko vaizduotė pilna visokių keistų dalykų. Ar kada mąstėte kokie žmonės kuria tokius filmus kaip Žiedų valdovas? Visi jie savo lygio pakvaišėliai, veikiausiai dauguma mokyklose buvo kitokie, bet dabar jie super laimingi, nes atrado savo nišas. Kažkas panašaus nutiko ir man.

Tiesa, šiandien dar buvau piešti, nes piešti reikia ir reikės visada. Kauno dailės fakultete, du kart per savaitę, vyksta vakarinis piešimas. Dar prieš išvykdamas mokytis į Malaiziją lankydavau tuos užsiėmimus. O dabar tai puiki proga pamankštint rankelę. Jei randasi susidomėjusių - brūkštelkit.



Keli labiau pavykę darbai. Bet dar trūksta iki to, ką sugebėjau krėsti su anglimi ir popieriumi antrame skulptūros kurse. Šiuo atveju paišymas panašus į sportą ir, tikriausiai, į visas kitas aktyvias veiklas, nes daugiau laiko tuo neužsiimant, vėliau reikia atgauti formą ir nesustojamai praktikuotis.

1 komentaras:

Soukyan rašė...

Dude! SuperOsum!