28 gegužės 2010

Tiesiog nūdiena.



Tinklapis gerai nuotaikai


CAD, arba Control Alt Delete, ši komanda puikiai žinoma visiems, kas pamatę, kad kompiuteris ožiuojasi nepuola į isteriją arba namiškiams į atlapus.

Bet CAD šiuo atveju yra web strip'astam tikra komikso atmaina. Istorija pasakoja apie draugų kompaniją, kurių didelę gyvenimo dalį sudaro kompiuteriniai žaidimai, o likusį laiką jie visai kaip mes, gyvena, valgo, miega, pykstasi, tuokiasi...
Nauji puslapiai atsiranda apie du-tris kart per savaitę, bet, perspėju, jei iki šiol nesate skaitę CAD, tai užsikabinę, turėsite praleisti nemažai laiko, skaitant viską nuo pradžios, iki šių dienų. A, tikrai, nuoroda va štai šičia. 



Savaitės įvykis

Savaitės įvykis - tai, kad man pagaliau pristatė Wacom Intous4. Prieš tai, seniai turėjau senutėlį Wacom Volito, o dar vėliau teko kelias savaites papaišyt su Wacom Bamboo. Dabar labai noriu kuo greičiau prisipratinti naują padargą. Reikės pastudijuoti tutorialsų...


Muzika

Muzika, arba: "išraiškos forma laiko terpėje, naudojant garsų ir pauzių struktūrą", aktuali tema. Pradėsiu tuo, kad tikrai gaila, jog mūsiškiai nepateko Eurovizijos finalan. Nesu ir nebuvau didelis šio konkurso gerbėjas, bet paskiau nebūna apie ką su žmonėmis šnekėti, o ir šiaip, pasidarė visai įdomu. Patiko, kad litofcai nepasididžiavo su trumpikėmis (o dar kokiomis), palakstyti po sceną visos Europos akivaizdoje. Paskiau stebint kitus pasirodymus, super didingas dainas ir dramos perkreiptus atlikėjų veidus norėjosi juoktis. Lietuva ne tik su dainos tekstu bet ir labai tiesiogiai, Inculto atlikėjų kūnais, parodė visai Europai gražų ir blizgantį, bet, vis tik, užpakalį :]
sad
Grįžau į Last.fmGrįžau todėl, kad šis, bene geriausias, internetinis radijas jau senokai tapo mokamas. Bet mokestis tikrai nebaisus, 8Lt mėnesiui. Tas mėnesis trunka ne 30 dienų, kaip visur, o net 31 dieną. Nedidelis, bet smagus akibrokštas. Be to, čia gali pasirinkti visokiausius muzikos žanrus, serveriai beveik, beveik, niekad nebūna perpildyti ir galima perjungti dainas, plius jokių reklamų ir muzikos kokybė gera. Dar pilna visokių nebūtinų, bet mielų niekučių, kaip tavo klausomos muzikos statistika.. 


* * * 

Iki vasaros liko keturios dienos. Čia visokie paskutinieji skambučiai ir t.t. tai per visą marazmą negaliu miegot, nes berazumiai važinėja gatvėmis ir signalina į visas puses.
Nemanau, kad dėl tos artėjančios vasaros, bet kažko sumažėjo stimulas praktikuotis. Na, kartais išeina pusdienį ką veikti, o vėliau iš tuščio į kiaurą. Labai gaila laiko tokiam stumdymuisi, todėl reikia greitai imtis ryžtingų veiksmų. Turiu du gelbėjimosi planus.

Planas A: pasiimti savaitės ilgio atostogas nuo savo gyvenimo.

Planas B: pakeisti aplinką.

Kol kas dar nežinau ką pasirinksiu. Gal reikės sudėti variantus į vokus ir traukti, o gal pasirinkti iškart abu?
Tokiu atveju reikia susirasti poreikius atitinkantį bevielį internetą, nes kitaip nieko nebus.

2 komentarai:

Nosferatu rašė...

savaitei isvyk kur nors, kur nera interneto ir PS, ar is vis kompo. Kaima koki ar smth. Bus 2 in 1

Unknown rašė...

Aš permąsčiau, kad nėr laiko dabar pasiimti tas atostogas. Gal rudenį ar žiemą bus.. :]