10 rugpjūčio 2011

Didelis ačiū.

Norėčiau padėkoti visiems, kurie nepatingėjo išeiti į gatves ir per pastarąsias pora dienų apginti savo vidutinio, o greičiausiai, ir žemesnio visuomeninio sluoksnio garbę. Drąsu naktį palikti savo saugų prieglobstį valstybės duotame bute, už kuri net nuomos nereikia mokėti ir su bendrais aptarus planus savo išmaniąjame blackbery telefone, įsigytame už mano, kaip padoraus mokesčių mokėtojo pinigus, patraukti ginti savo teisių, deginti naujus, bet popigius pižonų automobilius ir mėtyti akmenis į tuos hibridinius autobusus, kurie, bent kiek, padeda tausoti gamtos išteklius.
Seniai laikas išmalti langus tam, visą rajoną ir jo istorija menančiam, senuko kirpėjo salonui. Beje, puikus juokelis pavogti viską, ką tik galima rasti viduje, arba tiesiog išmesti laukan, į gatvę. Tegul tvarkosi, tegul.
Nuolankiai atsiprašau, kad valstybė dabar patiria sunkius laikus ir apkarpė pašalpą, dabar nebeliks pinigų žolei ir alui, juk visi tik ir reikalauja papildomų lėšų, jei paskaitytumėt laikraščius, pamatytumėt, kad panaši situacija kamuoja ir Europą, tad tenka pataupyti. Oj, atleiskit, pamiršau, kad mokykloje net nesivarginote išmokti skaityti ar skaičiuoti, o gyvenimas išmokė tik gauti pinigus ir juos išleisti, bet ne skaičiuoti. Labai gaila, kad tas idiotas darbdavys nesupranta, kad Jūs esate pats tas tinkamiausias darbuotojas, nors ir neturite kažko, kas vadinasi CV . O kaip jį gauti? Na, mano mielasis, internetas skirtas ne vien pornografijai ir facebook'ui, internetas gali išmokyti žmones įvairiausių dalykų.
Gal ir gerai, kad nebuvai atidus per pamokas, gal ir gerai, kad nepameni kas per daiktas yra molotovo kokteilis ir neišmokai internete, kaip pasidaryti tokį iš namudinių priemonių.
Vegetacija. Girdėta? Na, tai panašu į tai, kuo užsiima daržovės. Daržovės, na, tai tie žali ir raudoni gabalėliai, kuriuos įdeda į mėsainį greito maisto restorane. Gal norėtum viename iš jų dirbti? Aaa, atsiprašau, pamiršau, kad ieškai vadovo darbo, nes tau reikia pinigų, naujam automobiliui ir iPhone'ui..

Norčiau supažindinti tave, mielas drauge, su vandens patranka. Efektas panašus, kai įmeti mentos į kolos butelį. Tik tu, šiuo atveju, būsi priešingame gale ir pamatysi, kaip jaučiasi tas mentos.
Gal dar išgirsi kaip koks bjaurus kostiumuotis šauks, kad tai kompiuterinių žaidimų įtaka. Na, trumpai sakant, kad viso to išmokai žaisdamas Counter Strike arba World of Warcraft. Ne, pavadinimai negirdėti? Aaa, tiesa, juk tu nežaidi kompiuteriu, jei žaistum net nebūtum pasivarginęs išeiti laukan su draugais.

Gerai, šiandien mano draugai taip pat išeis pažaisti į lauką, visas būrys, kokie 16000. Sakė, kad pasiims šautuvus, užtaisytus guminėmis kulkomis, ateik, bus smagu. Vyrukai bus su šalmais ir rimtais kostiumais, bet atsargiai, gali būti kiek piktoki, nes, valstybė norėdama sumokėti tau pašalpą, apkarpė jiems atlyginimus ir pensijas, jie sakė, kad tai jų kažkodėl nenudžiugino.

CNN, trumpai apie viską.


2 komentarai:

Nosferatu rašė...

Tikiuos tau ten viskas gerai. Sesuo mano sakė, kad netoli ir jų ten viskas, bet kol kas dar gan ramu, o ir dėkui Melitelei - atrodo netgi rimsta.

Unknown rašė...

Kad jau viskas baigėsi, po mano įrašo nurimo :]
Rajone, kur anksčiau gyvenau autobusą sudegino, draugai sakė, kad buvo kraupoka tą vieną naktį..