20 birželio 2009

Čia ir dabar

Šiuo metu atrodau taip:
Noriu sukišti rankas į metalinį žvėrį ir neištraukti, kol jis neatrodys taip:


Noriu valgyti ir apsivalgyti tokių dalykų:
(nes joks prakeiktas bananas ar egzotiškas jūrgyvis ir visi pasaulio ryžiai man nėra ir nebus skaniau už paprastus, nuostabius lašinius su duona ir svogūnu)


Na kadangi baigėsi semestras stengiuosi pirmą atostogų savaitę praleisti taip, kaip ir norėjau: nieko neveikdamas. Skaitau knygą ir kiaurą dieną kiurksau prie kopiuterio. Kažkaip ne į gerą.. Jau pradeda kirbėti pirštai, ką nors daryti norisi, bet pieštuko dar nečiumpu. Šiek tiek 3D pradėjau, bet nieko rimto kolkas.. Kolkas. Manau, kad šįvakar pasiekiau viršūnę, nes šiuo metu pasisodinęs kompiuterį ant kelių, rašau blogą lovoje. Beje visai nieko, reiks taip dažniau daryti.


Tiesa, vieną vakarą užsimaniau menais užsiimti. Ne, man viskas gerai, jei truputį pasipaišiau ant rankos dar nereiškia, jog ant akies užsileidau juodą plaukų sruogą ir pasikeičiau slapyvardį į "meškiukas kančioje"


Idėja turėti kokį tai piešinį and vidinės dilbio pusės man gimė jau labai seniai. Kadaise mačiau filmą.... kung fu masteriai išsidegindavo tatuiruotes ant rankų.... paskui juos taip atpažindavo ir gerbdavo.... Tokia tad sutrumpinta istorija.
Maniškis piešinys, bus mano nupieštas. Paremtas visokiausiais simboliais, šiek tiek iš rytų kultūros, šiek tiek iš vakarų. Nors mūsų liaudis seniau nesipaišė ant kūno, bet noriu įtraukti ir tradicinės lietuvių kultūros atspindžių. Dar visokių sėkmę nešančių simbolių, gybybės medį, runas. Žodžiu visus tuos gerus dalykus, kad piešinys turėtų šimtą dešimt reikšmių ir penkiolika istorijų. O kolkas niekur neskubu, reikia atlikti daugybę paieškų, kad susirankioti informacijos ir piešinių, o paskui viską kažkaip sujungti.
Tai taip, čia tokia dar tolima užmačia.

7 komentarai:

Sepulture rašė...

man primene ziedu valdova:DDDDDD

Unknown rašė...

Na, akivaizdžiai padėjau ranką ant knygos, kur matosi tas pat užrašas ir netgi Aragorno peilis,jam dovanotas elfų, ant kurio yra tas užrašas :]

Pegase rašė...

Tu nesveikas... ;)

Unknown rašė...

Žinai, ne aš vienas, apsidratavęs, miegojau vidury sporto salės, Kruony :D

Pegase rašė...

Ech... Sentimentai... =]~

Uli rašė...

Labas Simai,

tik noriu sakyt, kad ta nuotrauka su cesnaku man labai patinka... heheh

Buckis
nuo Ulijonos ehhehe

Unknown rašė...

Labas, Uli :]
Labai smagu, kad patiko, man ji apetitą sužadina visada :]

Linkėjimai!