04 gruodžio 2009

Tai grįžau.

Taip, pagaliau tas laikas iš laikrodžio išseko visiškai, o kaip kas pastebėjo, kad net į minusą nuėjo.
Skrydis buvo gan neblogas, bet labai varginantis. Nežinojau nei pagal kurią laiko juostą, nei pagal ką ar kaip aš miegu ir gyvenu. Mitau maistu iš pakuočių oro uostuose ir "pasidaryk pats" paketais, lėktuose. Dar kava, alus, vanduo.. Nieko naujo ir nuostabaus, tiesiog dar kartą įsitikinau, kad skraidyti per pusę pasaulio labai užknisa.
Užtat viskas labai greit su kaupais atsipirko, kai pamačiau savus žmones, pavalgiau namie ir galiausiai naktį buvau pagrobtas, bei nuvežtas tiesiai į peržiūrų naktį, Kauno dailės fake. Visus džiaugsmus užbaigiau išsimiegojęs visą dieną po pūkine antklode. Ir, kas kiečiausia, pabudus ryte, tiksliau vakare, visi džiaugsmai prasidėjo iš naujo, su mane žadinančiu šunimi, priešaky.

Dabar dar laikas pasimėgauti tais džiaugsmais, pasimatyti su draugais ir priprasti prie šalčio, o paskiau reiks stengtis, kad laikas tikrai nenueitų į minusą. Jau sudarinėju gruodžio tvarkaraštį, tad jei kas ką ruošiatės siūlyti, siūlykit dabar. Skambučius priima mano asistentė, skambučių priėmimo klausimais, tol, kol pasidovanosiu kokias nors biudžetines mobilaus ryšio paslaugas.

4 komentarai:

IoT rašė...

Sveikas sugrįžęs! :)

Pegase rašė...

Siūlau dabar - reik papuošti Džojų. Tarėm, reiks ir padaryti. ;)

Unknown rašė...

Ačiū už sveikinimus.

Džojui pats laikas pasidabinti :]

Sepulture rašė...

hellcome back:D